Akademija Demosten - govornička škola

Pripreme za javne nastupe

Komunikacija je ono što pokreće i najvažniji je kriterij kod zapošljavanja. Naučite kako govorom pokrenuti stvari u smjeru kojem želite. Prijavite se u govorničku školu još danas.

NOSITELJ 

PARTNER 

O Akademiji Demosten

Akademija Demosten govornička je škola koja želi pripremiti svakog polaznika za javni nastup, izlaganje, komunikaciju  kojom će prezentirati svoje mišljenje na najbolji moguć način. S nama ćete steći  komunikacijske vještine o kojima ste dugo razmišljali i priželjkivali ih.

Sama ideja stvaranja akademije nastala je svakodnevnim promatranjem javnih ličnosti i manje poznatih osoba koje u određenim situacijama kada trebaju prezentirati sebe i svoj stav kažu puno, a ustvari jako malo. Slušatelji i promatrači ne shvate ih u potpunosti, a mnogima trema utječe na fokus te ne uspiju reći ono što stvarno žele.

Koji je naš cilj?

Cilj Akademije i njezinih predavača jest svojim polaznicima – bili oni studenti ili poslovnjaci – ukazati na važnost retorike u profesionalnom i osobnom razvoju čovjeka te ih pripremiti za kvalitetnu svakodnevnu i poslovnu komunikaciju, osloboditi ih straha od javnog nastupa i naučiti ih kako samostalno i uvjerljivo prezentirati svoju ideju.

 

Kroz 18 modula naučite:

  • kako postati vrhunski komunikatori koji aktivnim slušanjem pridonose stvaranju produktivne radne atmosfere.
  • kojim tehnikama i alatima suzbiti svoju tremu pri javnom nastupu
  • kako pravilno komunicirati i prezentirati svoje ideje
  • kako najbolje prezentirati sebe i ostaviti dojam koji želite
  • kako vaše slabe točke u komunikaciji i prezentaciji pretvoriti u vaše snage i prednosti

 

Ili Vas zanima...

  • kako postati dobar govornik
  • kako biti uvjerljiv i kratak
  • kako dobro odraditi razgovor za posao, učinkovito prezentirati i potom prodati vlastitu ideju
  • kako izgraditi svoj osobni govornički stil
  • kako koristiti tehnike neverbalne komunikacije i emocionalnu inteligenciju u prezentaciji

 

DODATNE INFORMACIJE

Tko su predavači?

Tijekom predavanja polaznici će učiti od mladog, visokoobrazovanog i dinamičnog tima stručnjaka: komunikologa, novinara, psihologa, sociologa, socijalnih radnika, glumaca i dizajnera koji imaju više godišnje iskustvo.

Kome je namijenjena Akademija?

Akademija je namijenjena svima onima koji se žele unaprijediti u vještinama političkih komunikacija, medijskog savjetovanja, sportskog PR-a, ail i samom treningu javnog nastupa.

Trebam li imati ikakva predznanja?

Predznanje apsolutno nije preduvjet za pristupanje na Akademiju, teorija se uči kroz razne primjere, ali i primjere iz prakse koje ćete moći odmah primijeniti.

Postoje li preduvjeti za pristupanje Akademiji?

Jedini preduvjeti za prisutstvo na Akademiji su znatiželja i želja da preuzmete stvar u svoje ruke i otkrijete ključ izvrsnog govorništva.

Prijavite se na Akademiju govorništva Demosten