KAKO PRODATI BEZ RIJEČI

Poklon radionica neverbalne komunikacije

Besplatna radionica održat će se:
→ srijeda 7.2.2018. u 18-20.30h

Lokacija: Ulica Kneza Branimira 17 /I kat, Zagreb – karta

Za koga: Radionica je namijenjena svima koji se bave prodajom i žele unaprijediti svoju neverbalnu komunikaciju. Također i za sve one koji žele bolje čitati druge ljude, razumjeti što drugi neverbalno komuniciraju te za sve one koji žele steći bolju kontrolu vlastitog govora tijela.

Broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

NOSITELJ 

PARTNER 

Unaprijedite svoju prodaju učinkovitijim korištenjem neverbalnih komunikacijskih vještina

Jeste li znali da su neverbalni signali 12 do 13 puta snažniji od verbalnih? Najpopularniji TED govornici su oni koji koriste prosječno 465 gesti rukama, a najmanje popularni oni koji ih koriste 272?

 

Često vjerujemo kako se prodajna komunikacija svodi na ono ŠTO govorimo, a ne KAKO govorimo. Međutim, studije su pokazale kako samo  7% poruka šaljemo verbalnom komunikacijom, a čak 93% neverbalnom. Drugim riječima naša komunikacija uvelike ovisi o našem govoru tijela, odnosno gestama, ekspresijama, tonu i posturi. Upravo neverbalni aspekt naše poruke jest onaj koji dopire do drugih, oblikuje njihovu percepciju i na kraju prodaje. 

Edukacija je interaktivnog karaktera potkrijepljena znanstvenim istraživanjima iz područja ljudskog ponašanja s uključenim vježbama i primjerima iz svakodnevnog života.

Zanima li Vas kako...

  • bolje čitati druge ljude i razumjeti što komuniciraju
  • iskoristiti neverbalnu komunikaciju u prodaji
  • suptilno stavom tijela privući pažnju i zadržati fokus klijenta
  • potaknuti povjerenje klijenta neverbalnim gestama
  • unaprijediti prodaju koristeći samo 3 neverbalna elementa

Usvajanjem i korištenjem tehnika i alata  s radionice, povećat ćete sigurnost u sebe, poboljšati protok informacija o sebi i proizvodu (ili usluzi) te pospješiti prodaju.

Pridružite nam se na radionici i uz odgovore na gore navedena pitanja saznajte:

  • Kako pričati manje, a ostvariti više
  • Koje su male tajne uspješnih prodavača
  • Kako neverbalnim elementima potaknuti povjerenje sugovornika   
  • Kako gledati sugovornike tijekom prodajnog procesa
  • Što je to power position i kako nam pomaže u komunikaciji

 

IZJAVE ZADOVOLJNIH POLAZNIKA

Jako mi je drago da sam sudjelovala na ovoj radionici jer mi je pomogla da uvidim stvari na kojima još moram poraditi kako bi mi komunikacija u poslovnom, ali i u privatnom životu bila što kvalitetnija.

 

 

N.W

Osobno sam jako zadovoljan prezentacijom i edukacijom. Smatram da će mi sama edukacija koristiti u daljnjem napretku. Zaista sam zadovoljan i stalno razmišljam o tome kada razgovaram s ljudima. Pogotovo se to odnosi na 3 trokuta.

 

 

Ante Brozović

Hvala vam na odličnoj radionici neverbalne komunikacije, baš sam uživala! Dugo nisam bila na tako zanimljivoj, dinamičnoj i primjenjivoj edukaciji. Nadam se da ćete imati još radionica uskoro.

 

 

Renata San

DODATNE INFORMACIJE

Kome je namijenjena radionica?

Radionica je namijenjena svima koji se bave prodajom i žele unaprijediti svoju neverbalnu komunikaciju. Također i za sve one koji žele bolje čitati druge ljude, razumjeti što drugi neverbalno komuniciraju te za sve one koji žele steći bolju kontrolu vlastitog govora tijela.

Trebam li imati ikakva predznanja?

Predznanje nije preduvjet za pristupanje radionici. Svi mi ponešto znamo o neverbalnoj komunikaciji, pitanje je koliko je svjesno koristimo.

Postoje li preduvjeti za pristupanje radionici?

Jedini preduvjeti su znatiželja i odluka da preuzmete stvar u svoje ruke i otkrijete ključ unapređenja prodaje.

Prijavi se na besplatnu radionicu

Vaša dobna skupina:

Vaša stručna sprema:

Vaša poslovna pozicija:

Vaši podaci: