New Code Leadership akademija

“Uspjeh započinje na rubu naše zone komfora.”

New Code Leadership akademija

New Code Leadership je cjelovit program edukacije namijenjen managerima i liderima dao osnovne i napredne vještine vođenja, omogućio poslovni razvoj te lakše i uspješnije nošenje sa svakodnevnim izazovima posla.

Individualni trening poslovne izvrsnosti

Uključuje Vaš individualni rad s trenerom na postizanju Vaših poslovnih ciljeva. Trening se prilagođava Vašim potrebama i vremenskim terminima.

Grupni in-house treninzi

New Code Leadership treninge možemo održati i unutar Vaše kompanije.

Jednodnevni NCL trening

Jednodnevni NCL trening je otvoreni jednokratni grupni trening za managere i lidere u trajanju od 8 sati gdje se kroz praktično učenje obrađuju razne teme iz područja osobnog i poslovnog vodstva. Treninzi se održavaju u Partus akademiji. Teme će biti poznate tjedan dana prije održavanja. Nakon treninga, polaznici će dobiti preporuke za daljnji rast i razvoj.

Više

New Code Leadership akademija za vođenje sebe i drugih

New Code Leadership akademija je cjelovit program edukacije za managere i lidere, koji se sastoji od 8 edukacijskih modula u ukupnom trajanju od 64 sata. Akademija je usmjerena na 3 glavne tematske cjeline:

  • Osnove uspješnog vođenja i osobno vodstvo
  • Stvaranje pobjedničkog tima i upravljanje timom
  • Vještine vođenja
Više

Poslovni doručak za poduzetnike

Poslovni doručak za poduzetnike  je grupa koja okuplja uspješne poduzetnike. Namijenjena je pružanju podrške u uspješnom svladavanju izazova s kojima se poduzetnici susreću. Uključuje rad na razvoju vještina vođenja kompanije, organizacijski razvoj te pomoć i podršku. Grupa se sastaje jednom tjedno ili jednom u dva tjedna u trajanju od 3 sata uz doručak.

Više

In-house NCL akademija

In-house NCL akademiju moguće je održati i unutar Vaše kompanije. Svi programi mogu se prilagoditi potrebama organizacije i dogovorenim ciljevima.

Više