Hrvojka Becker

Hrvojka je inženjerka prehrambene tehnologije, nutricionist i certificirani Metabolic-Balance®terapeut. Akademsko obrazovanje stekla je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu; diplomski rad:Stabilnost vitamina u multivitaminskom napitku HPLC metodom.

U sklopu svog posla u okviru zdravstvenog sustava- poliklinike i privatne prakse svakodnevno djeluje na izradi individualnog plana prehrane za pacijente i klijente kroz proučavanje hranjivih vrijednosti namirnica, načina na koji hranjive materije mogu koristiti organizmu, te veze između prehrane i postizanja zdravog stanja pacijenta.
Primjenjujući znanstveno-holistički pristup u svojoj dosadašnjoj desetogodišnjoj praksi uspješno riješava probleme prekomjerne težine, kao i prehrambene probleme vezane uz razne bolesti današnjice kao što su ulcerozni colitis, dijabetes, bolesti jetre, chronova bolest, žučne bolesti, primjena bezglutenske dijete, dijete bez purina, bubrežne bolesti, dijete kod helicobacter pylori, ali i mnoge druge.

Hrvojka  također profesionalno djeluje na poslovima održavanja predavanja, edukacija i konzaltinga- područje: pravilna prehrana, prehrambeno inženjerstvo, redovna je kolumnistica magazina Wellbis, Mame&klinci te povremena suradnica u drugim javnim medijima te urednica i voditeljica portala www.zdravaprehrana.info

Mario Mustak

Mario Mustak je magistar socijalne pedagogije, a u Partusu radi kao vanjski stručni suradnik i trener. Kroz fakultetsko obrazovanje stekao je mnoge socijalne i komunikacijske vještine te znanja iz područja psihologije, sociologije, biologije i medicine.

Završio je prvi stupanj edukacije iz Neurolingvističke psihologije, kao i prvi stupanj realitetne psihoterapije.

Svoje radno iskustvo gradio je kroz rad u neprofitnim vladinim organizacijama, gdje je individualno i grupno savjetovao klijente, sudjelovao u procesu njihovog zapošljavanja, vodio grupe na temu motivacije, razvoja osobnih potencijala, kako upravljati svojim stanjem u stresnim situacijama i sl.

U Partusu, Mario surađuje u planiranju, organiziranju i provedbi grupnih radionica iz područja vođenja, komunikacije i motivacije, organiziranju i provođenju ispitivanja tržišta te organizaciji konferencija i sličnih događaja.

Mario je vrlo komunikativan, pristupačan i profesionalan u komunikaciji i radu s ljudima, sklon je timskom radu, prilagodljiv i nadasve odgovoran.

Na fakultetu, Mario je osvojio dekanovu nagradu za najbolji studentski rad „Pa što si ti dečko to upisao? – doživljaj studiranja socijalne pedagogije iz perspektive muških studenata 2016. godine.

Ksenija Genc Novak

Ksenija je diplomirala financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (1986.), a MBA je zvršila na poslovnoj školi Cotrugli (2013.). Više od 20 godina radila je u multinacionalnoj kompaniji OLYMPUS Hrvatska u segmentu B2C, elektronike široke potrošnje (do 2013.). U svojoj bogatoj poslovnoj karijeri radila je za desetak kompanija baveći se prodajnim i marketinškim menadžmentom, a prije svega vođenjem multinacionalnih i multikulturalnih timova na isto takvim tržištima. Razvijajući i odgajajući, kako svoje, tako i timove ključnih kupaca tijekom suradnje, savjetovanja, mentoringa i treninga, susrela se već prije 15 godina sa praksom internog i eksternog coachinga koju je dalje razvijala kroz inovativne NLP tehnike u Partus leadership akademiji gdje je stekla certifikate za NLP Master Practitioner i Business Coacha.

Ništa je ne usrećuje više od pomaganja i promatranja procesa razvoja, uspjeha te radosnog ostvarivanja snova i punog potencijala njezinih klijenata koji se većinom javljaju iz prodajnog, financijskog i IT područja.

Želja joj je učiti i razviti u svim generacijama samosvijest, samorazumijevanje i samovođenje uz emocionalno i duhovno osviješteno vodstvo poznato kao Enlightened Leadership, koristeći moderne tehnike meditacije i “mindfulness-a” čije uvođenje zagovara za sve tvrtke i škole.

Članica je EMCC-a Hrvatska (European Mentoring and Couching Council).

Trenutno sudjeluje u pilot projektu Fit4Business Growth (Pametni rast d.o.o.- subvencije EU) kojim se uvode elementi coachinga u mala i srednja poduzeća, te uz ostale funkcije, kao mentor i interni coach u tvrtci gdje je stalno zaposlena (Grafik.net d.o.o., Zagreb).

Lovro Klečina

Lovro Klečina je bacc. socijalne pedagogije te trenutno završava diplomski studij socijalne pedagogije. Paralelno uz fakultetsko obrazovanje pohađa i školu psihoterapije Realitetna terapija koja se temelji na William Glasserovoj Teoriji izbora.

Kroz takvo obrazovanje stekao je razne komunikacijske i socijalne vještine koje su bazirane na saznanjima iz područja psihologije, sociologije te medicine.

Završava prvi i drugi stupanj edukacije iz Neurolingvističke psihologije te u procesu stjecanja certifikata majstora neurolingvističke psihologija i certifikata business coach-a.

Kroz razna iskustva volontiranja i rada stekao je potrebne vještine za uspješno vođenje grupa i pojedinaca, držanja interaktivnih radionica i edukacija te mentoriranja.

Anđela Ilišević

Anđela Ilišević je stručna suradnica u Partusu. Pohađa MBA programa (Human Resource Management), a 2014.god. završila je preddiplomski studij ekonomije i managementa.

Područje interesa joj je upravljanje ljudskim resursima, psihologija, leadership i marketing.  Kroz studij je sudjelovala u raznim radionicama te uz  brojne  prezentacije, projekte i rješavanje studijskih slučaja razvila prezentacijske i komunikacijske vještine.

Stečeno znanje primjenjuje u Partusu obavljajući administrativne poslove, poslove vezane uz marketing te asistiranjnje na radionicama i NLP tečajevima.

Također, pohađa NLP edukaciju.  Radno iskustvo stekla je za vrijeme stručne prakse obavljajući administrativne poslove. Pozitivna, odgovorna i ambiciozna osoba sa ciljem daljnje edukacije i stručnog usavršavanja.

Željka Šeler

Željka je certificirani coach i trenerica izvrsnosti za djecu, kao i sretna i ponosna mama dva odlična učenika, sportaša i glazbenika Janka i Martina.

Uz formalno obrazovanje na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu uspješno je završila program NLP manager & business coach, te posjeduje certifikat NLP Practitioner i NLP Master, koji su odobreni od International network of Humanistic Neurolinguistic Psychology. Svoj osobni i profesionalni razvoj kontinuirano nadograđuje kroz razne treninge i edukacije kako iz područja financija tako i osobnog rasta i razvoja. Završila je program Coaching & NLP supervizija, a naučena znanja implementira u svakodnevnom radu, treninzima i radionicama.

Tijekom dvadesetogodišnjeg profesionalnog rada i razvoja, posjeduje višegodišnje iskustvo održavanja treninga za odrasle. Uspješno se bavi coachingom za djecu s naglaskom na poticanje i razvoj kreativnosti i samopouzdanja.

Raspolaže bogatim iskustvom i znanjima iz područja edukacijskih treninga i radionica, s više od stotinu održanih coaching session-a za djecu, te stručnim znanjima iz područja financija.

U slobodno vrijeme strastvena je plesačica, članica Zagrebačkog folklornog ansambla dr. Ivan Ivančan. Jako voli čitati, putovati i provoditi vrijeme u prirodi…

Nika Regina

Nika je magistra psihologije (Filozofski fakultet u Zagrebu) i studentica MBA studija Korporativnih financija (Zagrebačka Škola Ekonomije i Menadžmenta).

U sklopu studentske razmjene studirala je menadžment na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta Sapienza u Rimu i u Partusu pohađa NLP edukaciju.

Znanja i vještine iz područja psihologije, ekonomije i financija praktično nadograđuje radom u multinacionalnim kompanijama u području ljudskih resursa i upravljanja kvalitetom. Interes i važnost pridaje neformalnom obrazovanju te nove ideje pronalazi u podcastima, člancima i knjigama. Te ideje dalje istražuje i razrađuje u razgovoru s kolegama i prijateljima.

U radu cijeni integritet, odgovornost i proaktivnost, a motiviraju ju zanimljivi izazovi i izvrsnost. Karijeru vidi kao priliku za primjenu i širenje znanja i iskustva u dinamičnoj, profesionalnoj i pozitivnoj atmosferi te kao priliku za aktivno sudjelovanje u stvaranju uspješne poslovne zajednice.

Svojim medicinskim teoretskim i praktičnim znanjem nadopunjuje usluge koje pruža Partus akademije, jer briga o zdravlju je temelj izvrsnosti svakog pojedinca.

Monika Kun Smičić

Monika Kun Smičić je vanjska suradnica u Partusu. Diplomirala 2005 godine na Ekonomskom Fakultetu u Budimpešti, iako je njena struka hotelijerski management, svoju karijeru gradi u smjeru marketinga i prodaje. 10 godina iskustva u financijskoj industriji usmjerilo je njen fokus na rezultat, stoga se i priključila Partus teamu kako bi uz edukaciju koju tvrtka Partus nudi, promovirala  proizvode i usluge. Smatra da je online marketing baza za uspjeh poslovanja a pozitivan pristup i podrška klijentu osnova gradnje povjerenja i zadovoljstva klijenta.

Intenzivno se educira na području poslovnog i osobnog razvoja. Njenih pet osobina su pozitivnost, otvorenost za nove stvari i prilike, komunikativnost, sposobnost prilagodbe i zadovoljstvo životom. Nepopravljiva romantičarka u duši, njena misao vodilja u životu je: „It’s not what you look that matters, it’s what you see“ H. D. Thoreau te ujedno njena misija u životu je da svojom osobnošću i hrabrosti motivira i potiče okolinu na pozitivne promjene koje svaki pojedinac može učiniti ako je nezadovoljan situacijom u kojoj se nalazi. Svoju budućnost vidi u poduzetništvu i radu sa djecom te trenutno radi na jednom inovativnom projektu – usluzi koja će zaposlenim roditeljima male djece omogućiti više slobodnog vremena.

Jelena Janković

Jelena je završila dodiplomski studij ekonomije i menadžmenta te diplomski studij smjera Upravljanje ljudskim potencijalima. Svoje znanje i vještine iz područja psihologije dodatno je razvila te kontinuirano razvija kroz brojne dodatne edukacije različitih psiholoških pravaca; završila je 3 godine edukacije Transakcijske analize – psihoterapijski smjer te godinu dana Transakcijske analize edukacijskog usmjerenja. Jelena je certificirani poslovni trener, NLP praktičar i Business Coach, a trenutno pohađa NLP majstorski program.
Jelena radi u Partusu kao vanjski suradnik – coach i terapeut te je autorica brojnih tekstova iz područja osobnog i profesionalnog rasta i razvoja i razvoja karijere.

U radu s klijentima kombinira znanja i tehnike iz više područja psihologije te uz pažljivo osluškivanje i praćenje, klijenta usmjerava da prepozna svoje snage, resurse, riješi dvojbe te pronađe put ka uspjehu.

Svoje radno iskustvo stekla je u području ljudskih potencijala, selekcije, savjetovanja, edukacije i razvoja ljudi te radi u privatnoj visokoobrazovnoj instituciji u području razvoja karijere. Kreirala je i izvodi nekoliko edukacijskih programa iz područja ljudskih potencijala i osobnog rasta i razvoja: Regrutacija i selekcija, Upravljanje emocijama i Informacijski sustavi u upravljanju ljudskim potencijalima.

Josipa Svetina

Josipa Svetina je magistra socijalne pedagogije, a u Partusu radi kao stručna suradnica i trener. Kroz fakultetsko obrazovanje stekla je mnoge socijalne i komunikacijske vještine te znanja iz područja psihologije, sociologije, biologije i medicine.

Završila je prvi i drugi stupanj edukacije iz Neurolingvističke psihologije te stekla certifikat majstora neurolingvističke psihologija. Josipa je također i certificirani business coach.

Ima preko pet godina radnog iskustva u prodaji u okviru korporativnog sektora, gdje je stekla različita ekonomska znanja i vještine. Svoja znanja i vještine uspješno kombinira u radu na osobnom i poslovnom rastu i razvoju klijenata kroz držanje treninga, edukacija i individualnih coachinga.

Kao trener samostalno je vodila velik broj otvorenih i in-house edukacija iz područja komunikologije i leadershipa.

Za vrijeme svog boravka na fakultetu, sudjelovala je u brojnim projektima te u organizaciji i realizaciji mnogih projekata na studentskoj razini („Pupovci u Vrapču“, 8. Međunarodni znanstveni skup „Istraživanja u edukacijsko-rehabilitacijskim znanostima“, Kongres studenata „ERFUSS-2014“ za koji su kao organizacijski odbor dobili dekanovu nagradu).