Trening osobne izvrsnosti

“Ne bojte se ostvariti sve što ste oduvijek željeli.”

Trening osobne izvrsnosti

Trening usmjeren na postizanje Vaših osobnih ciljeva, uspostavljanje kvalitetnih odnosa s drugim ljudima, rješavanje problema, konflikata, donošenje odluka, očuvanje zdravlja i ostvarenje osobnog rasta i razvoja.

Individualni trening osobne izvrsnosti

Uključuje Vaš individualni rad s trenerom i trening za parove. Trening se prilagođava Vašim potrebama i vremenskim terminima.

Grupni trening osobne izvrsnosti

Uključuje grupni rad s trenerom. Treninzi se odvijaju u grupama sukladno unaprijed utvrđenim terminima.

Osobna podrška (1 sastanak)

 

Osobna podrška je jednokratni individualni trening u trajanju od 3 sata za vrijeme kojih s trenerom radite na kompletnom sagledavanju jednog problema i cilja. Uključuje evaluaciju postojećeg stanja, pružanje podrške, jasne upute i preporuke za daljnji rast i razvoj.

 

Više

TI za ostvarenje ciljeva (5-9 sastanaka)

Trening Izvrsnosti za ostvarenje ciljeva je program usmjeren na postizanje Vaših osobnih ciljeva. Uključuje postavljanje ciljeva s trenerom, 5 do 9 sastanaka na kojima radite na njihovom ostvarenju i preporuku za daljnji rast i razvoj.

Više

LIMI7LESS MIND - grupa za osobnu i poslovnu izvrsnost

LIMI7LESS MIND je grupa namijenjena ambicioznim i poduzetnim ljudima do 5 godina radnog iskustva, koji su spremni uložiti trud i vrijeme za postizanje vrhunskih rezultata i/ili napredovanje u karijeri. Grupa uključuje stručno vodstvo i međusobnu podršku članova u ostvarenju željenih ciljeva.

Više