“Ne bojte se ostvariti sve što ste oduvijek željeli.”

TRENING OSOBNE IZVRSNOSTI

Trening usmjeren na postizanje Vaših osobnih ciljeva, uspostavljanje kvalitetnih odnosa s drugim ljudima, rješavanje problema, konflikata, donošenje odluka, očuvanje zdravlja, rješavanje loših navika i ostvarenje psihofizičke kondicije.

Individualni trening osobne izvrsnosti
Uključuje Vaš individualni rad s trenerom i trening za parove. Trening se prilagođava Vašim potrebama i vremenskim terminima.

Više o programima

Grupni trening osobne izvrsnosti
Uključuje grupni rad s trenerom. Treninzi se odvijaju u grupama sukladno unaprijed utvrđenim terminima.

Više o programima

Osobna podrška (1 sastanak)

Osobna podrška je jednokratni individualni trening u trajanju od 3 sata za vrijeme kojih s trenerom radite na kompletnom sagledavanju jednog problema i cilja. Uključuje evaluaciju postojećeg stanja, pružanje podrške, jasne upute i preporuke za daljnji rast i razvoj.

Više

TI za ostvarenje ciljeva (5-9 sastanaka)

Trening Izvrsnosti za ostvarenje ciljeva je program usmjeren na postizanje Vaših osobnih ciljeva. Uključuje postavljanje ciljeva s trenerom, 5 do 9 sastanaka na kojima radite na njihovom ostvarenju i preporuku za daljnji rast i razvoj.

Više

TI za parove

Trening Izvrsnosti za parove je individualiziran program usmjeren na rješavanje problema u odnosima, poboljšanje komunikacije, postavljanje granica i rješavanje loših obrazaca ponašanja i funkcioniranja.

Više

TI FIT I U FORMI

Trening Izvrsnosti FIT & U FORMI je program koji Vam pomaže da ostvarite željeni fizički izgled i kondiciju. Uključuje rješavanje mentalnih barijera, rad na motivaciji, fokusu, postizanju željenih ciljeva, ustrajnosti te prema potrebi suradnju sa nutricionistom i fitness trenerom.

Više

MOGU, HOĆU, USPIJEVAM – grupa za osobni rast i razvoj

Mogu, hoću, uspijevam je grupa za osobni rasti i razvoj, u trajanju od 3-6 mjeseci u okviru koje uz podršku trenera i članova grupe dobivate svu potrebnu podršku za ostvarenje Vaših ciljeva.

Više