Tvrtko Tupek

Tvrtko Tupek

vanjski suradnik & doktor medicine

 

 

Tvrtko Tupek je doktor medicine i dio je stručnog tima zdravstvene ustanove za medicinu rada i sporta „Vaš Pregled“. U Partusu radi kao vanjski suradnik i brine o zdravlju klijenata.

Za vrijeme fakultetskog obrazovanja bio je dobitnik dvije prestižne nagrade: Dekanove nagrade iz područja izvrsnosti i prestižne nagrade „Drago Perović“ kao najbolji student svoje generacije s kojom je zaključio svoje dosadašnje formalno obrazovanje.

Nakon fakulteta nastavio je svoju karijeru u području obrazovanja kao predavač stručnog predmeta „Socijalno i zdravstveno zakonodavstvo i pravni aspekti skrbi“ u srednjoj školi za medicinske sestre „Vrapče“ gdje je razvio svoje pedagoške, edukativne i komunikacijske vještine.

U sklopu zdravstvene ustanove Vaš Pregled na čelu s dr. Tomislavom Madžarom radi kao pružatelj zdravstvene skrbi u obliku sistematskih pregleda prilagođenih individualnim potrebama svakog korisnika.  Uz praktični dio rada,  licencirani je predavač teoretskog te praktičnog znanja prve pomoći.

Svojim medicinskim teoretskim i praktičnim znanjem nadopunjuje usluge koje pruža Partus akademije, jer briga o zdravlju je temelj  izvrsnosti svakog pojedinca.

 

 

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite

4 + 13 =