Mindfulness – pun um je prazan um | Partus Akademija

Besplatna uvodna radionica održat će se:

čet 30.05.2019. od 17.30 h do 20:30 h

Lokacija: Trnjanska cesta 114 , Zagreb

Za koga: Radionica je namijenjena menadžerima i liderima koji žele naučiti kako bolje i efikasnije upravljati stresom kroz tehnike i alate iz područja dijalektičko-bihevioralne terapije, neuro-lingvističke psihologije (NLP), Treninga izvrsnosti i Mindfulnessa.

Broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Često pod utjecajem velikog broja obaveza prihvatimo stres kao dio našeg životnog stila. Stres može izazvati izrazito loše posljedice na naše zdravlje, odnose, produktivnost, kao i na općenito životno zadovoljstvo. Međutim, valja se podsjetiti kako je niska razina stresa dobra jer potiče aktivnost ka ostvarenju ciljeva.

Stres je danas sastavni dio svakodnevice, pitanje je samo tko s kime upravlja? Vi sa stresom ili stres sa vama?

Preuzmite upravljač vlastitog života u svoje ruke i naučite kako je to živjeti u sadašnjem trenutku i ne brinuti o onome što će biti ili što je bilo. Pridružite nam se na radionici i naučite primjenjive tehnike i alate kojima ćete postati svjesni sebe i svoje okoline te na mindful način smanjiti razinu vlastitog stresa.

Kako Mindfulness može pomoći u poslovanju?

Benefiti Mindfulness tehnika prepoznati su širom svijeta. Jeste li znali kako menadžeri nekih najpoznatijih svjetskih kompanija – Apple, Google i Nike podržavaju i koriste tehnike Mindfulnessa u svom svakodnevnom radu?

Mindfulness tehnikama vraćanjamo pozornosti opet i iznova na ono što vam se trenutačno događa, i ponovno učite živjeti i uživati u trenutku. Mindfulness tehnike istraživali su i brojni istraživači s Harvarda i ustanovili su brojne pozitivne promjene.

Neka od istraživanja možete pronaći na sljedećim linkovima:

Harvard, Google, Nike & Apple, SAP

Zanima Vas na koji način…

 

  • preuzeti upravljanje nad svojim tijelom, stanjem,mislima i emocijama
  • biti u sadašnjem trenutku
  • upravljati svakodnevnim izazovima
  • ostvariti i zadržati unutarnji mir

Napravite prvi korak i pridružite nam se na radionici te naučite metode, tehnike i alate iz područja dijalektičko-bihevioralne terapije, neuro-lingvističke psihologije (NLP), Treninga izvrsnosti i Mindfulnessa.

Svjedočanstva klijenata

“Željela bih se ovim putem zahvaliti na vremenu, trudu, profesionalnom, ali ujedno ljudski toplom i ohrabrujućem pristupu prilikom naših individualnih konzultacija. Josipa, pomogla si mi rasčistiti um i staviti stvari na svoje mjesto i svakako bih svakome preporučila dolazak kod tebe. Još jednom hvala za sve.“

Danijela Marković, dipl. iur., HGK

“Josipa je jako draga i ugodna mlada dama, strpljiva i pažljiva, s mnogo informacija u glavi koje pravovremenim pitanjima i različitim scenarijima pokušava osvijestiti u svojim klijentima. Zahvaljujem se Josipi na svemu.“

Anamarija Jurinjak, dr. med.

Uvijek spremna na svako moje pitanje i dilemu, s lakoćom me je vodila kroz različita pitanja do krajnje emocije, cilja. Znala je odgovor na sve moje probleme i bila vodilja tijekom ovih par mjeseci tako da se sada lakše nosim sa stresom i nepredvidljivim situacijama.

Hvala Vam još jednom na prilici, strpljenju te ovo nezaboravno iskustvo zauvijek ostaje u mom sjećanju.

Venivija Stazić, office manager

Dodatne informacije

Kome je namijenjena radionica?

Radionica je namijenjena menadžerima i liderima koji se žele upoznati s tehnikama iz područja dijalektičko-bihevioralne terapije, neuro-lingvističke psihologije (NLP), Treninga izvrsnosti i Mindfulnessa, kao i onima koji žele naučiti upravljati emocijama i stresom.

Trebam li imati ikakva predznanja?

Za radionicu nisu potrebna nikakva predznanja.

Postoje li preduvjeti za dolazak na radionicu?

Jedini preduvjeti su dobra volja i želja za učenjem.

O trenerima

Josipa Svetina je magistra socijalne pedagogije, a u Partusu radi kao stručna suradnica i trener. Kroz fakultetsko obrazovanje stekla je mnoge socijalne i komunikacijske vještine te znanja iz područja psihologije, sociologije, biologije i medicine. Završila je prvi i drugi stupanj edukacije iz Neurolingvističke psihologije te stekla certifikat majstora neurolingvističke psihologija. Josipa je također i certificirani business coach. Ima preko pet godina radnog iskustva u prodaji u okviru korporativnog sektora, gdje je stekla različita ekonomska znanja i vještine. Svoja znanja i vještine uspješno kombinira u radu na osobnom i poslovnom rastu i razvoju klijenata kroz držanje treninga, edukacija i individualnih coachinga. Kao trener samostalno je vodila velik broj otvorenih i in-house edukacija iz područja komunikologije i leadershipa. Za vrijeme svog boravka na fakultetu, sudjelovala je u brojnim projektima te u organ... Više
Mario Mustak je magistar socijalne pedagogije, a u Partusu radi kao vanjski stručni suradnik i trener. Kroz fakultetsko obrazovanje stekao je mnoge socijalne i komunikacijske vještine te znanja iz područja psihologije, sociologije, biologije i medicine. Završio je prvi stupanj edukacije iz Neurolingvističke psihologije, kao i prvi stupanj realitetne psihoterapije. Svoje radno iskustvo gradio je kroz rad u neprofitnim vladinim organizacijama, gdje je individualno i grupno savjetovao klijente, sudjelovao u procesu njihovog zapošljavanja, vodio grupe na temu motivacije, razvoja osobnih potencijala, kako upravljati svojim stanjem u stresnim situacijama i sl. U Partusu, Mario surađuje u planiranju, organiziranju i provedbi grupnih radionica iz područja vođenja, komunikacije i motivacije, organiziranju i provođenju ispitivanja tržišta te organizaciji konferencija i sličnih događaja. Mario je vrlo komun... Više