Kako principijelno pregovarati? | Partus Akademija

Poludnevni NCL seminar održat će se:

18.04., četvrtak, od 11 do 16 h

Lokacija: Trnjanska cesta 114

Za koga: Radionica je namijenjena svima koji žele postati uvjerljiviji u komunikaciji i prenošenju svojih poruka te naučiti kako ostvariti bolju poziciju u pregovorima i moć utjecaja.

Early Bird cijena seminara iznosi 300 HRK (+ PDV za kompanije) do 12.04. Broj mjesta je ograničen.

Zašto su vještine pregovaranja važne?

Svi mi u pregovorima želimo ostvariti maksimalni uspjeh. Želimo što manje kompromisa, a što više win-win situacija.  Ono što nam je potrebno jesu vještine uvjeravanja, kako bismo ostvarili uspjeh-kako u poslovnim, tako i u privatnim pregovorima. Važno je naglasiti da uspjeh ovisi o  verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, ali i o vještini prepoznavanja tipa osobe s kojom razgovaramo. Ukoliko znamo kako na pravilan način prenijeti poruku sugovorniku i uz to koristiti odgovarajuću neverbalnu komunikaciju, velika je šansa kako ćete ostaviti pozitivan dojam i utjecaj kakav želite.

Što ćete dobiti na radionici:

 • Osvijestit ćete svoje snage kojima ostvarujete pozitivan dojam i utjecaj
 • Shvatit ćete koje su Vaše osobne prepreke kojima možete ostaviti loš dojam u pregovorima
 • Naučit ćete kako principijelno pregovarati
 • Naučit ćete kako jasno i razumljivo prenijeti poruku drugoj osobi
 • Naučit ćete kako prepoznati svoje i tuđe alternative u pregovorima

Što Vas sve očekuje na radionici:

 • Napredne tehnike i alati za ostvarenje utjecaje u komunikaciji i pregovorima
 • Vještine koje će Vam pomoći u povećanju osobne moći utjecaja
 • Pozitivna energija i ugodna atmosfera
 • Grupni rad
 • Interaktivna radionica sa mnoštvom vježbi
 • Inovativne i kreativne ideje

Dodatne informacije

Kome je namijenjena radionica?

Radionica je namijenjena svima koji žele saznati kako biti uvjerljiviji u komunikaciji i povećati svoju moć utjecaja u pregovorima, te ostvarivati dobre poslovne rezultate. Također i za one koje zanima područje neuro-lingvističke psihologije.

Trebam li imati ikakva predznanja?

Predznanje apsolutno nije preduvjet za pristupanje radionici, teorija se uči kroz razne primjere, ali i primjere iz prakse koje ćete moći odmah primijeniti.

Postoje li preduvjeti za pristupanje radionici?

Jedini preduvjeti za prisutstvo na radionici su znatiželja i želja za učenjem.

O trenerima

Mirta Fraisman Čobanov, završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine na Henley Management Collegu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Svoju poslovnu karijeru započinje u tvrtki KPMG, a nastavlja u HBOR-u gdje pokreće projekt interne edukacije unutar odjela ljudski resursa. Educira 12 internih trenera te pet godina uspješno vodi internu akademiju za edukaciju. Zbog sve većeg interesa u pravcu razvoja ljudskih resursa 2007. godine započinje edukaciju iz Humanističko neurolingvističke psihologije, koju završava 2009. godine stjecanjem naslova trenera i coacha Humanističko neurolingvističke psihologije na studiju u Arizoni, USA. 2010. godine osniva centar za edukaciju i savjetovanje Partus, odlazi u New York, USA gdje stječe naziv certificiranog hipnoterapeuta, priznatog od American Bord o... Više
Josipa Svetina je magistra socijalne pedagogije, a u Partusu radi kao stručna suradnica i trener. Kroz fakultetsko obrazovanje stekla je mnoge socijalne i komunikacijske vještine te znanja iz područja psihologije, sociologije, biologije i medicine. Završila je prvi i drugi stupanj edukacije iz Neurolingvističke psihologije te stekla certifikat majstora neurolingvističke psihologija. Josipa je također i certificirani business coach. Ima preko pet godina radnog iskustva u prodaji u okviru korporativnog sektora, gdje je stekla različita ekonomska znanja i vještine. Svoja znanja i vještine uspješno kombinira u radu na osobnom i poslovnom rastu i razvoju klijenata kroz držanje treninga, edukacija i individualnih coachinga. Kao trener samostalno je vodila velik broj otvorenih i in-house edukacija iz područja komunikologije i leadershipa. Za vrijeme svog boravka na fakultetu, sudjelovala je u brojnim projektima te u organ... Više