Kako se nositi sa stresom i upravljati emocijama | Partus Akademija

Radionica će se održati online:

→ utorak, 29.09.2020. u 18.00 h

Za koga: Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako bolje i efikasnije upravljati stresom i emocijama kroz tehnike i alate iz područja dijalektičko-bihevioralne terapije, neuro-lingvističke psihologije (NLP), Treninga izvrsnosti i Mindfulnessa.

Iskoristite popust od 50% te umjesto 180 kn,  prijavite se na online radionicu za 90 kn.

Cijena uključuje: predavanje, skriptu, test koji pokazuje koliko dobro vladate stresom i emocijama,  termin za individualni coaching u trajanju od 30 min.

Stres kao (ne)prijatelj

Često pod utjecajem velikog broja obaveza prihvaćamo stres kao dio našeg životnog stila. Stres može izazvati izrazito loše posljedice na naše zdravlje, odnose, produktivnost, kao i na općenito životno zadovoljstvo. Međutim, trebamo imati na umu kako je niska razina stresa dobra jer potiče aktivnost ka ostvarenju ciljeva.

Stres je danas sastavni dio svakodnevice, pitanje je samo tko kime upravlja? Vi stresom ili stres sa vama?

Preuzmite upravljač vlastitog života u svoje ruke i na vrijeme prepoznajte koji su Vaši stresni okidači te naučite kako se uspješno nositi sa stresom. 

Znate li kako emocije nastaju? 

Emocije se ne događaju neočekivano, već s razlogom. One se javljaju kao odgovori na izazovne i stresne situacije s kojima se svakodnevno susrećemo i pomažu nam u zauzimanju položaja u našoj okolini.

Često možemo čuti kako emocijama nije mjesto na poslu, ali to ne može biti dalje od istine. Većina vjeruje kako bi odbacivanjem emocija mogli jasnije razmišljati i bolje donositi odluke.  No, kada donosimo odluke isključivo racionalno , mi ne koristimo svoj puni potencijal.Tko bi doista želio odlučivati s pola mozga?

Emocije nam u stvarnosti pomažu u boljem odlučivanju -pod pretpostavkom da znamo njima upravljati.

Pridružite nam se na radionici i naučite primjenjive tehnike i alate koji će Vam pomoći u boljem upravljanju emocijama i smanjenju razine vlastitog stresa.

Zanima Vas na koji način…

 

  • preuzeti upravljanje nad svojim tijelom, stanjem,mislima i emocijama
  • biti u sadašnjem trenutku
  • upravljati svakodnevnim izazovima
  • ostvariti i zadržati unutarnji mir

Napravite prvi korak i pridružite nam se na radionici te naučite metode, tehnike i alate iz područja dijalektičko-bihevioralne terapije, neuro-lingvističke psihologije (NLP), Treninga izvrsnosti i Mindfulnessa.

Svjedočanstva klijenata

“Željela bih se ovim putem zahvaliti na vremenu, trudu, profesionalnom, ali ujedno ljudski toplom i ohrabrujućem pristupu prilikom naših individualnih konzultacija. Josipa, pomogla si mi rasčistiti um i staviti stvari na svoje mjesto i svakako bih svakome preporučila dolazak kod tebe. Još jednom hvala za sve.“

Danijela Marković, dipl. iur., HGK

“Josipa je jako draga i ugodna mlada dama, strpljiva i pažljiva, s mnogo informacija u glavi koje pravovremenim pitanjima i različitim scenarijima pokušava osvijestiti u svojim klijentima. Zahvaljujem se Josipi na svemu.“

Anamarija Jurinjak, dr. med.

Uvijek spremna na svako moje pitanje i dilemu, s lakoćom me je vodila kroz različita pitanja do krajnje emocije, cilja. Znala je odgovor na sve moje probleme i bila vodilja tijekom ovih par mjeseci tako da se sada lakše nosim sa stresom i nepredvidljivim situacijama.

Hvala Vam još jednom na prilici, strpljenju te ovo nezaboravno iskustvo zauvijek ostaje u mom sjećanju.

Venivija Stazić, office manager

Dodatne informacije

Kome je namijenjena radionica?

Radionica je namijenjena svima koji se žele upoznati s tehnikama iz područja dijalektičko-bihevioralne terapije, neuro-lingvističke psihologije (NLP), Treninga izvrsnosti i Mindfulnessa, kao i onima koji žele naučiti upravljati emocijama i stresom.

Trebam li imati ikakva predznanja?

Za radionicu nisu potrebna nikakva predznanja.

Postoje li preduvjeti za dolazak na radionicu?

Jedini preduvjeti su dobra volja i želja za učenjem.

O trenerima

Zrinka Štetić je magistra psihologije, studij je završila na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Kroz svoje akademsko obrazovanje stekla je široka znanja i vještine iz područja psihologije. Posebno su joj bila zanimljiva područja organizacijske, socijalne, kognitivne psihologije te psihologije emocija. Područje interesa joj je rast i razvoj pojedinca kroz edukacije, radionice, psihoterapijski rad ali i organizacijsku psihologiju. Zahvaljujući stručnoj praksi u Psihološkom centru Sever te u Osnovnoj školi blaženog Alojzija Stepinca, stekla je brojna iskustva u području rada s djecom i roditeljima, terapijskog rada te školske i organizacijske psihologije. Položila je i nastavničke kompetencije, što joj je omogućilo teorijska znanja iz područja pedagogije, didaktike, metodike te praksu u primjeni i prenošenju znanja. Trenutno je u procesu vlastite edukacije iz psihoterapije, smjer kibernetika i sistemska terapija, ... Više
Helena Benić je magistra prava te kao stručna suradnica i trener radi u Partus akademiji. Kroz fakultetsko obrazovanje na Pravnom fakultetu u Zagrebu stekla je mnoge socijalne i komunikacijske vještine. Po završetku studija se educirala u područjima psihologije i sociologije. Završila je prvi i drugi stupanj edukacije iz Neurolingvističke psihologije te stekla certifikat majstora neurolingvističke psihologije te je također i certificirani business coach. Svoja znanja i vještine uspješno kombinira u radu na osobnom i poslovnom rastu i razvoju klijenata kroz držanje treninga, edukacija i individualnih coachinga. Kao trener vodi otvorene i in-house edukacije iz područja komunikologije i leadershipa.... Više