Dražen Ivezić

Dražen Ivezić

vanjski suradnik & fitness trener

 

Dražen radi u Partusu kao vanjski suradnik – osobni fitness trener za sve one koji žele u svoj osobni razvoj implementirati i neizostavnu fizičku komponentu napretka.

Uz formalno obrazovanje na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, uspješno radi kao osobni trener za sportaše i rekreativce već više od 12 godina, nadograđujući svoje znanje međunarodnim certifikatima i svakodnevnim radom u struci.

Dražen u radu s klijentima njeguje holistički pristup vježbanju i sportu – usklađenost tijela i psihe, pravilno i funkcionalno izvođenje vježbi, zdrav pristup prehrani te finalno, stvaranje želje za osobnim razvojem ono je što nastoji postići kroz treninge i savjetovanje. Tijekom višegodišnjeg profesionalnog rada stekao je bogato iskustvo s klijentima koji su imali probleme s kralježnicom, viškom kilograma, manjkom kilograma i brojnim ozljedama te je uz izraženu strpljivost, pedantnost i posvećenost svakom pojedincu pomogao da dosegne željene ciljeve, a i više od toga.

Svoju poslovnu karijeru započinje u jednoj od prvih zagrebačkih teretana, Fitness centar Forma, a trenutno osobne treninge vodi u Fitness centru Olimp, te surađuje i sa mnogobrojnim portalima u kojima dijeli savjete o treningu i prehrani.

U slobodno vrijeme uživa u raznim sportovima, planinarenju, putovanjima i šetnjama sa svojim psom Frodom.

 

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite

10 + 5 =