Knjiga Kako voditi sebe i druge | Partus Akademija

NEW CODE LEADERSHIP – Emocionalno inteligentno vođenje

 

Unaprijedite sebe i svoj život i postanite izvrsni u onome što radite!

Ova knjiga je zamišljena kao priručnik i udžbenik koji u sebi sadržava najrelevantnije teme vezane za osobno i poslovno vođenje potrebne svima, a posebice modernom lideru i menadžeru 21. stoljeća.

Sadrži  na 350 stranica opisane efikasne, jednostavne i lako primjenjive tehnike i alate koje možete odmah iskoristiti u praksi.  Knjiga obrađuje 4 ključna segmenta New Code Leadership metodologije: 1) Svijest o sebi, 2) Upravljanje sobom, 3) Svijest o drugima, 4) Uspješna komunikacija i odnosi s drugima te vođenje drugih.

 

 

Knjiga je namijenjena svima onima koji žele svladati vještine vođenja sebe i drugih, a posebno se preporuča menadžerima, liderima, poduzetnicima, voditeljima, psiholozima, osobnim i poslovnih trenerima, sportskim trenerima, kao  i zaposlenima u ljudskim resursima.

“Želimo li bolje vođe za 21. stoljeće, nećemo ih stvoriti pukim učenjem vještina već učenjem i razvojem osobnosti – naglasio je prof. Velimir Srića u recenziji knjige i istaknuo kako osobno dijeli njezin pristup, energiju i brojne zaključke.

Knjigu preporučuju i članica uprave dm-drogerie markt Ana Fostač-Krilčić, poslovna savjetnica Mirela Španjol te psihologinja Ljubica Uvodić Vranić.