Konferencija: Leaders UP (stairs) Run | Partus Akademija

Na konferenciji će uspješni lideri iz područja businessa kroz utrku osvijestiti pozitivan utjecaj sporta u poslovnom okruženju, dok će kroz Trening Izvrsnosti sudionici naučiti  tehnike i alate potrebne za postizanje vrhunskih rezultata uz očuvanje balansa i integriteta.

Partner konferencije

Nositelj konferencije

Partner konferencije

Više o konferenciji

Konferencija je u organizaciji Run Croatia, Hotela The Westin i Partus akademije za razvoj izvrsnosti, a održat će se 12. listopada 2017. godine od 17 do 20 h u prostorijama Hotela The Westin, Ulica Izidora Kršnjavoga 10/17 kat.

Ovaj jedinstveni događaj sastoji se od tri dijela. Program  započinje  kratkim inspirirajućim izlaganjem te utrkom u trčanju po stepenicama na 17. kat Hotela The Westin.

Drugi dio je edukativnog karaktera, u kojem će sudionici imati priliku naučiti tehnike i alate Treninga IzvrsnostiTM, koji omogućavaju ostvarenje vrhunskih rezultata u poslu i privatnom životu.

Treći dio organiziran je u obliku okruglog stola, za vrijeme kojeg će uspješni lideri i poduzetnici podijeliti svoja iskustva o najboljim strategijama vođenja kroz pojedinačna kratka izlaganja te odgovaranje na pitanja publike. Dodana vrijednost je mogućnost upoznavanja lidera iz različitih područja te networking.

Prijave sudionika konferencije (samo konferencija bez utrke)

Na   konferenciju   se   možete   prijaviti  u   ulozi   promatrača  tj. sudionika konferencije bez aktivnog sudjelovanja u utrci.

Puna cijena  kotizacije  za sudjelovanje  na  konferenciji  je  499kn.  Kotizacija uključuje kavu, piće i zdrave zalogaje te sudjelovanje u dodjeli privlačnih nagrada za sudionike konferencije. PDV je uključen u cijenu.

Iskoristite popuste na rane prijave. Cijena za sudionike konferencije do 6.10. iznosi 100 KN.

Prijave za natjecatelje (utrka + konferencija)

Na konferenciju se možete prijaviti i kao sudionik utrke + konferencija. Sudjelovanje u utrci podrazumijeva sudjelovanje u kratkom trkačkom natjecanju od prizemlja do 17 kata  Hotela The Westin stepenicama.

Puna cijena kotizacije za sudjelovanje u utrci je 299kn. Sve sudionike utrke očekuje okrijepa, a najbolje i podjela vrijednih nagrada. Prijava na utrku automatski osigurava i uključuje mjesto na konferencij, kao i sudjelovanje u kompletnom programu.

Iskoristite popuste na rane prijave. Cijena za sudjelovanje u utrci do 6.10. iznosi 100 KN.

Program konferencije 12.10.2017.

16.15 – 17.00 – Registracija sudionika

17.15 – 18.00 – Utrka lidera

18.00 – 18.55 – Trening izvrsnosti za lidere – tehnike i alati

18.55 – 19.00 – Specijalni gost

19.00 – 19.45 – Inspirativna izlaganja – Trčanjem do uspjeha

19.50 – 20.00 – Proglašenje pobjednika i podjela nagrada

20.00 – 21.00 – Zdravi zalogaj uz networking

Na konferenciji ćete imati priliku i upoznati se s Treningom IzvrsnostiTM  za lidere  koji  koristi najnovija saznanja iz područja leadershipa i kognitivne neuroznanosti sa svrhom postizanja izvrsnosti na tri područja: mentalna izvrsnost, izvrsnost u komunikaciji i izvrsnost u izvedbi.

Gosti konferencije

Dražen Oreščanin – osnivač, partner i predsjednik uprave Poslovna inteligencija

Dražen Oreščanin jedan je od osnivača i partnera, te predsjednik Uprave u tvrtki Poslovna inteligencija, vodećem regionalnom implementatoru analitičkih poslovnih rješenja. Danas nakon 15 godina postojanja tvrtke, ima preko 110 zaposlenih i urede u Zagrebu, u četiri države regije, Londonu i Beču. Realizirali su preko 200 projekata za korisnike na četiri kontinenta. Dražen se u mladim danima bavio cestovnim biciklizmom. Danas se vozi i trenira koliko stigne, a također se bavi i drugim sportovima izdržljivosti. U četiri različita sporta je pobjeđivao ili bio na postoljima na natjecanjima – cestovnom biciklizmu, ciklokrosu, cross-duatlonu i triatlonu.

Boris Sesar – potpredsjednik Deutsche Telekom Europe za konvergentni portfolio

Boris Sesar diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2002. Osim toga završio je i MBA IGBS Zagreb – Indiana University, Kelley School of Business. Iskustvo je gradio u IT sektoru (Oracle, SAP itd.) na sales pozicijama, u Hrvatskom Telekomu kao direktor prodaje za male i srednje poslovne korisnike. Također je član MENSAe i predsjednik Društva prijatelja Hajduka Zagreb. Strastveni je zaljubljenik u sportu. Sudjelovao je u: 2 puta Ironman distance triatlon finisher (Extrememan 2016, Moraviaman 2017., 3 puta half Ironman finisher (Falkensteiner 2016, Ironman Pula 2016, Ironman St. Polten 2017), 3 puta Maraton finisher (Zagreb, Ljubljana, Treviso), 1 puta Blatersa finisher, cijeli niz polumaratona, cenera, plivačkih maratona (5 km), biciklističkih maratona i ostalih extremnih utrka.

Ivan Šantorić – direktor Velpro – Centar d.o.o.

Ivan Šantorić završio je Fakultet prometnih znanosti smjer telekomunikacije u Zagrebu kao i poslovnu školu INSEAD 2014. godine. Karijera Ivana Šantorića započinje 2005. godine u Konzumu te je od početka vezana za logistiku. Trenutno je Predsjednik uprave Velpro Centra d.o.o. i Član uprave Konzuma zadužen za maloprodaju, veleprodaju i logistiku. Sportske aktivnosti kojima se bavi u slobodno vrijeme su košarka i trčanje. Košarku je trenirao od malih nogu, danas se rekreativno bavi košarkom najmanje jednom tjedno. Prije 3 do 4 godine krenuo je baviti se trčanjem te je od tada do danas nanizao dosta različitih utrka (uglavnom polumaratona i za sada još uvijek ima otrčan samo jedan maraton). Osim košarke i trčanja voli planinarenje.

Berislav Crkvenac – mr.sc., direktor informatike Kraš d.d.

Berislav Crkvenac ima bogato radno iskustvo u IT i telekom domenama na domaćem i regionalnom tržištu. Prije Kraša, dugi niz godina proveo je na različitim stručnim i rukovoditeljskim pozicijama u Vipnetu. Sudjelovao je u uspostavi i vođenju projektnih ureda, vodio složene projekte na području regije, bio odgovoran za razvoj i za održavanje kritičnih poslovnih sustava i IT infrastrukture, sudjelovao u osmišljavanju i razvoju novih proizvoda. U mlađim danima aktivno se bavio isključivo timskim sportovima s loptom, a potom, kao rekreativac, krenuo prema individualnim sportovima izdržljivosti. Završio je 15 maratona, a zadnjih godina veselje pronalazi i u triatlonu.U slobodno vrijeme aktivno se bavi sportom i uvijek ima neki izazovni “sportski projekt” u pripremi.

Branimir Blajić – General Manager LifeClass Terme Sveti Martin

Branimir Blajić, mr.sc. ekonomije sa specijalizacijom u hotelijerstvu. Trenutno je doktorand na Kineziološkom fakultetu na području Kineziološke rekreacije. Posjeduje višegodišnje iskustvo predavanja u području ljudskih resursa i managementa. Zadnjih 18 godina radi u hotelijerstvu na raznim rukovodećim pozicijama. Branimir je pasionirani sportaš. Iako mu je bazni sport košarka, zadnjih 5 godina aktivni je triatlonac sa završenom Ironman distancom, Half ironman distancom , nekoliko maratona, polumaratona, raznih long distance trka i mnogo brevet biciklističkih vožnji. Aktivan je joga praktičar. Unutar LIfeclass Termi Sveti Martin dva puta tjedno vodi program vježbanja za zaposlene i njihove obitelji i prijatelje.

Vlasta Jasenko – regionalni voditelj grupe medicinskih proizvoda u kompaniji Fresenius Kabi

Vlasta Jasenko je regionalni voditelj grupe medicinskih proizvoda u kompaniji Fresenius Kabi (Product Manager Medical Devices) i kao takva je odgovorna za zemlje SEE (South East Europe). Živi, vjeruje i promovira LLL (Life Long Learning) te upravo završavam EMBA studij na Cotrugli Business School u Zagrebu. LLL je potpuno komplementaran njezinom dugoprugaškom trčanju… volja, motiv, snaga, koncentracija i, naravno, vrijeme! Za sebe voli reći – I’m here for the long run! U prenesenom i doslovnom značenju.

Anita Rebernjak – rukovoditelj proizvodnje i voditelj kvalitete Atlantic

Anita Rebernjak je nakon završetka Prehrambeno biotehnološkog fakulteta svoje bogato iskustvo u FMCG sektoru razvijala kao odgovorna osoba duži niz godina za Proizvodnju i kvalitetu te razvoj i implementaciju sustava kvalitete i uspostavu svih potrebnih procesa unutar Montane plus. Dodatno je bila angažirana kroz razne multidisciplinarne projekte unutar Atlantic Grupe sa područja Osiguranja kvalitete, Tehnoloških operacija te Istraživanja i Razvoja. Iako se različitim sportovima i planinarenjem bavila kroz sve faze života,  prije četiri godine počela se rekreativno baviti trčanjem. Aktivno se uključila u Atlantic Running Team (ART) te  do danas je završila desetke različitih utrka i četiri polumaratona. Posebnu draž pronašla je i u trail trčanju kao spoju trčanja i planinarenja te je aktivni trkač Treking lige.

O Run Croatia

Tvrtka ”Run Croatia” osnovana je 2015. godine kako bi promovirala sport, zdrav način života i pobjednički duh – i to na način da surađujemo s trkačkim zajednicama, gradovima u Hrvatskoj i svijetu, sponzorima i svim ostalim subjektima zainteresiranim za promociju svojih proizvoda ili usluga na najvišem nivou.

Kao tvrtka koja se bavi organizacijom sportskih evenata uzbuđeni smo i nadahnuti mogučnošću da surađujemo s humanitarnim organizacijama, sportskim institucijama, lokalnim zajednicama te drugim zainteresiranim poduzetnicima, a sve kako bi im pomogli u ostvarivanju njihovih ciljeva te doprinijeli razvoju i viziji svakog pojedinog subjekta involviranog u organizaciju eventa.

PRIJAVA ZA NATJECATELJE
(UTRKA + KONFERENCIJA)
Do 6.10. 100kn, poslije 299kn!

PRIJAVA ZA NATJECATELJE
  • Kotizacija se uplaćuje na:
  • IBAN HR2923600001102496513
  • Primatelj: Run Croatia j.d.o.o., Gajeva 55/1, 10000 Zagreb
  • Svrha plaćanja za natjecatelje: upisati ime i prezime natjecatelja pa LEADERS UPSTAIRS RUN (npr. Ivan Ivić LEADERS UPSTAIRS RUN)
  • NAPOMENA: ukoliko se uplata vrši za više natjecatelja molimo da se u svrsi uplate upišu njihova imena ili da se potvrda uplate i popis sudionika pošalju na sven.veronek@runcroatia.hr.

PRIJAVA ZA SUDIONIKE KONFERENCIJE
(SAMO KONFERENCIJA BEZ UTRKE)
Do 6.10. 200kn, poslije 499kn!