Konferencija umijeće vođenja | Partus Akademija

Na konferenciji će uspješni timovi iz svijeta biznisa te lideri iz svijeta umjetnosti i sporta podijeliti svoje strategije vođenja timova i uspješne prakse koje osiguravaju ostvarenje vrhunskih rezultata. Pridružite nam se i saznajte kako voditi svoj tim putem uspjeha!

Partneri konferencije

Pogledajte kako je bilo prošle godine na konferenciji

Više o 2. konferenciji: Umijeće vođenja – uspješni timovi

Konferencija će se održati 7. lipnja 2018. godine od 9:30 do 15:30 h u kongresnoj dvorani Forum Zagreb, Radnička cesta 50 (center Green Gold) – karta.

Ovog puta orijentirani smo na timove, njihove primjere dobrih međuljudskih odnosa, vođenja timova i uspješnih projekata. Poslovni timovi i lideri iz svijeta umjetnosti i sporta podijelit će s vama svoje dobre prakse i otkriti tajne svog uspjeha.

Cilj konferencije je osvijestiti važnost i ulogu uspješnog vođenja tima u ostvarenju vrhunskih rezultata te odgovornost svakog pojedinog člana tima za uspjeh. S jedne strane, konferencija će staviti naglasak na najnovije tehnike i alate vođenja, koje uključuju kvalitetnu ravnotežu između orijentacije na rezultat i odnos međusobnog uvažavanja (Human 2 Human pristup).

S druge strane, sudionici konferencije imat će priliku upoznati se s uspješnim praksama vođenja i rada u timu, koje će podijeliti članovi timova kompanija koje su u proteklom razdoblju ostvarili vrhunske rezultate.

Teme konferencije:

 • Kako stvoriti i voditi uspješan tim
 • Koje su karakteristike uspješnih timova
 • Kako izgraditi dobre međuljudske odnose
 • Kako balansirati ulogu vođe u odnosu na rezultat i međuljudske odnose
 • Kako zadržati motivaciju i vrhunsku izvedbu svih članova u teškim trenucima
 • Kako voditi timove u različitim fazama razvoja
 • Što možemo naučiti od vrhunskih trenera iz područja sporta o uspješnom vođenju
 • Što možemo naučiti od uspješnih umjetnika o vođenju tima
 • Kako pravilno nagrađivati tim i njegove članove
 • Kako stvoriti podržavajuću i poticajnu klimu unutar tima

Što Vas sve očekuje na konferenciji?

 • Članovi tima koji dijele svoja iskustva rada i otkrivaju tajne uspjeha
 • Inspirativne priče lidera o vođenju tima u biznisu, sportu i umjetnosti
 • Video projekcije
 • Ideje koje možete odmah primijeniti u praksi
 • Brojni pokloni

Program konferencije 2018

9:30 – 9:45 – Otvorenje i predstavljanje

9:45 – 10:20 – New Code Leadership – tehnike i alati uspješnog vođenja timova, Mirta Fraisman Čobanov, direktorica Partus akademije

10:20 – 10:40 – Načela vođenja uspješnih timova na projektu: “Ambasadori zdravlja”, dm tim, na čelu s Natašom Odak, managericom Ljudskih resursa

10:40 – 11:00 –  Tajne vođenja uspješnih timova na projektu: “Transform as one”,  tim Philip Morris, na čelu s Anitom Leticom- predsjednicom Uprave ,

11:00 – 11:20 –  Što možemo naučiti iz sporta o businessu,  nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević

11:20 – 11:40 – Coffee break

11:40 – 12:20 –  Važnost međuljudskih odnosa u timu za ostvarenje dugoročne suradnje, Husein Hasanefendić, Hus (Parni Valjak) & Psihomodo pop

12:20 – 12:40 – Što je sve potrebno za timski uspjeh? Dubravko Šimenc, vaterpolist i menadžer

12:45 – 13:45 – Pauza za ručak

13:45 – 14:05 – “Snagom volje i vjere do timskog uspjeha”, trenerica stolnog tenisa hrvatskih paraolimpijki Mirela Šikoronja i Anđela Mužinić (osvajačica zlatne ekipne medalje s Europskog prvenstva za osobe s invaliditetom  i prve hrvatske srebrne paraolimpijske ekipne medalje )

14:05 – 14:30 –  Vođenje timova u umjetnosti, Mani Gotovac

14:30 – 14:45 –  Transformacijom do uspjeha, tim Abbott Laboratories na čelu sa Stankom Klipom, Customer Experience Manager for ADRIA and Baltics

14:45 – 15:00 –  Kako voditi virtualne timove, tim Logitech na čelu s Dankom Prah, Regionalni menadžer za Adriju

15:00 – 15: 10 – Predstavljanje Udruge Crveni Nosovi i donacije

15:10 – 15:30 – Zaključak i zatvaranje konferencije

Uspješne priče:

Naš najtrofejniji košarkaški trener Mirko Novosel podijelit će tajne vođenja uspješnih košarkaških timova koji se mogu primijeniti u različitim poslovnim situacijama. Naš poznati nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević pričat će o načelima vođenja uspješnih nogometnih timova te kako ih primijeniti u businessu. Vrhunske kompanije dm – drogerie markt i Phillip Morris predstavit će svoje uspješne timove, koji će pričati o tome što je potrebno za ostvarenje zahtjevnih i teških projekata.

Lideri nekih od naših najdugovječnijih bandova Parni Valjak i Psihomodo pop zajedno sa svojim članovima tima govorit će o tajnama dugoročne uspješne suradnje koja pobjeđuje sve poteškoće i nedaće. Naša paraolimpijka u stolnom tenisu  Anđela Mužinić, zajedno sa trenericom Mirelom Šikoronjom podsjetit će nas kako snagom volje  i vjerom doći do vrhunskih rezultata.

Pridružite nam se na konferenciji. Inspirirajte se i motivirajte!

Na konferenciji ćete imati priliku i upoznati se s New Code LeadershipTM tehnikama vođenja  kako biste postigli vrhunske rezultate.

Predavači

dm – drogerie markt – tim Ambasadori zdravlja, HR manager Nataša Odak

Dm – drogerie markt je  kompanija koja je osvojila brojne nagrade u području društveno odgovornog poslovanja te priznanja za najpoželjnijeg poslodavca. Kao društveno odgovorna tvrtka, dm u središte poslovanja stavlja čovjeka, bio on kupac, dobavljač, partner ili djelatnik. U poslovnoj godini 2016. dm ide i korak dalje i pokreće projekt nazvan Ambasadori zdravlja, čiji je glavni cilj brinuti o zdravlju djelatnika na radnom mjestu, ali i općenito. U skladu s tim, djelatnici svih prodavaonica i Distributivnog centra dobili su priliku sudjelovati na edukaciji održanoj u organizaciji Odjela razvoja ljudskih resursa i izvedbi stručnjaka Sportskog i rehabilitacijskog centra Motus Melior. Kako su djelovali kao tim i koliko su bili uspješni u provođenju ovog projekta saznajte iz prve ruke od Nataše Odak – menadžerice ljudskih resursa i njezinog tima.

Miroslav Ćiro Blažević – nogometni trener i bivši izbornik

Miroslav Ćiro Blažević poznati je karizmatični hrvatski nogometni stručnjak, bivši izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, ali i poznat kao izbornik Irana, Bosne i Hercegovine i Švicarske. Mnogi ga znaju pod nadimcima “Trener nad trenerima”, i “čudotvorac”. Od osamdesetih pa sve do sredine devedesetih bio je Dinamov stup s kojim su osvajana brojna prvenstva i kupovi poput naslova prvaka Jugoslavije 1982. g., Kup maršala Tita 1983. g., prvenstvo Hrvatske 1993. g., Kup Hrvatske 1994. g. te prvenstvo Hrvatske 2003. g. Jedan od najprepoznatljivijih Ćirinih trofeja je onaj sa Svjetskog nogometnog prvenstva 1998 g. u Francuskoj kada je s reprezentacijom osvojio sjajno treće mjesto.

Philip Morris tim, predsjednica Uprave Anita Letica

Philip Morris International (PMI) vodeća je svjetska kompanija u duhanskoj industriji. PMI je oduvijek bio posvećen izvrsnosti – u kvaliteti, u izvedbi i u ljudskim resursima. Međutim, PMI je u posljednjih deset godina prepoznao da se potrebe potrošača mijenjaju te da je potreban veliki zaokret kako bi se vodeća pozicija zadržala i u budućnosti. Transformaciju industrije koju predvode žele postići prilagodbom – novom proizvodu u kojem vidimo budućnost, novim zahtjevima tržišta i potrošača, digitalnoj eri i tokovima društveno odgovornog poslovanja. Transformaciju najprije žele ostvariti unutar organizacije. S tim ciljem je i pokrenut projekt „Transform as one“. Philip Morris je  osvojio certifikate Poslodavac partner i Top employer. Više o projektu “Transform as one” pričat će vam Anita Letica- predsjednica uprave PMZ, Maja Ljubićić – manager za proizvode smanjenog rizika te ostatak njihovog tima.

Logitech – Danka Prah, regionalni menadžer za Adriu – virtualni timovi

Tržišta u razvoju, među kojima je i Hrvatska, vrlo su uspješna regija koja već godinama ostvaruje značajne rezultate. Iznimka nije ni Adrija klaster tvrtke Logitech, koji je jedan od najuspješnijih i najučinkovitijih klastera u Europi, a svoju komunikaciju i poslovanje temelji isključivo na virtualnom timu. Danka Prah, Logitechov Regionalni menadžer za Adriju, govorit će o prednostima i izazovima u upravljanju virtualnim timovima te će i u praktičnom dijelu u izravnom javljanju pokazati kako se odvija komunikacija s kolegama iz drugih europskih ureda. Više o virtualnim timovima saznajte na konferenciji.

Husein “Hus” Hasanefendić – osnivač Parnog Valjka

Husein “Hus” Hasanefendić hrvatski je glazbenik, skladatelj, tekstopisac, gitarist, bivši predsjednik i jedan od osnivača “Hrvatske Glazbene Unije”., član Hrvatskog društva skladatelja, član Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, te jedan od osnivača jednog od najpopularnijih rock sastava na području bivše Jugoslavije – Parnog valjka. Hus će na konferenciji pričati o svojim i timskim uspjesima te što je sve potrebno za uspjeh tima u svijetu glazbe i umjetnosti.

Psihomodo Pop – punk band

Psihomodo pop je kultni hrvatski rock sastav koji djeluje od 1983. godine. Godine 1988., nakon čitavih pet godina demo statusa se na tržištu pojavljuje njihov album prvijenac nazvan Godina zmaja, koji je polučio ogroman uspjeh i doslovno digao cijelu državu na noge, a pročuli su se i van države zahvaljujući nizozemskom rock festivalu Grote prijs of Netherland, gdje su u konkurenciji od 600 sastava, odabrani kao jedan od šest najboljih sastava. 2000. godine izlazi album Debakl, za koji 2001. dobivaju nagradu Porin za najbolji rock-album godine. Kako su održali svoj status i uspjeh sve do danas poslušajte na konferenciji.

Udruga Crveni Nosovi

Misija, motivacija i nagrada CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora je donijeti osmijeh i životnu radost tamo gdje su prisutni tuga, strah i bol. CRVENI NOSOVI pružaju psihosocijalnu podršku ljudima koji su bolesni, nemoćni i pate, prvenstveno djeci na liječenju u bolnicama, pomoću humora i životne radosti. U CRVENIM NOSOVIMA trenutno djeluje 20 klaunovadoktora, profesionalnih umjetnika koji su posebno educirani klaunovi za rad u bolnici. Misija organizacije ostvaruje u bolnicama i socijalnim ustanovama s djecom kojoj svakodnevno donose osmijeh na lice.

Mani Gotovac – kritičarka, dramaturginja, teatrologinja i spisateljica

Mani Gotovac je najpoznatija hrvatska teatrologinja, kazališna kritičarka i prva intendantica u povijesti hrvatskog glumišta. Cijeli svoj radni vijek posvetila se kazalištu s ciljem što boljeg kazališta u Hrvatskoj. Za vrijeme njezinog ravnateljstva do 1998. Teatar & TD je gostovao na brojnim međunarodnim festivalima i primio 32 nagrade u zemlji i inozemstvu. U dubrovačkom gradskom kazalištu “Marin Držić” bila je umjetnička voditeljica, u Barceloni voditeljica Teatra poezije, a u Torinu selektorica u Bienalla mladih. Kao intendantica je radila u HNK Split i HNK Ivana plemenitog Zajca u Rijeci koji za to vrijeme postaju članom Europske kazališne konvencije i gostuju na mnogim međunarodnim festivalima u Austriji, Venezueli, Italiji, Španjolskoj i USA. Začetnica je Međunarodnog festivala u Rijeci pod nazivom Riječke ljetne noći i događaja Pisci pod zvijezdama. U Zagrebu je pokretač Međunarodnih multikulturnih susreta s posebnim programom Pisci na Cvjetnom.

Hrvatska paraolimpijka Anđela Mužinić i trenerica Mirela Šikoronja

“Snagom volje i vjere do timskog uspjeha” – naša paraolimpijka u stolnom tenisu Anđela Mužinić, zajedno sa trenericom Mirelom Šikoronjom podsjetit će nas kako snagom volje i vjerom doći do vrhunskih rezultata. Anđela je osvajačica zlatne ekipne medalje s Europskog prvenstva za osobe s invaliditetom  i prve hrvatske srebrne paraolimpijske ekipne medalje.

Abbott Laboratories – Stanko Klipa, customer experience manager

Life. To the fullest” i “Choose transformation” su dvije misli vodilje koje opisuju tvrtku Abbott Laboratories kao tvrtku kojoj je kvaliteta života na prvom mjestu. Da bi se kvaliteta života podigla na višu razinu neminovno je uvesti promjene kako u organizaciju, posao, ljude tako i u zdravlje i svijest pojedinca. Tvrtka Abbott Laboratories kroz proizvodnju ponajboljih rješenja iz oblasti dijagnostike, medicinskih uređaja, nutricionističkih i farmaceutshih proizvoda pomaže svima oko nas voditi zdravije živote pune neograničenih mogućnosti. Abbott Diagnostics Divizija je značajan kotačić u cijeloj Abbott priči i upravo će Stanko Klipa, Customer Experience Manager ADD, govoriti o uspješnom procesu transformacije u svim sferama poslovanja i o uspjehu koji je došao kao logičan slijed transformacije. U izlaganju će mu se pridružiti i ostali članovi tima od kojih ćete izravno moći čuti koje promjene je transformacija donijela timu, a koje pojedincu.

Dubravko Šimenc, vaterpolist i voditelj strateškog marketinga

Dubravko Šimenc jedan je od hrvatskih najtrofejnijih sportaša. Osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1988. godine i srebrne medalje na Olimpijskim igrama 1996. godine. Osvajač zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu 1986. u Madridu i u Perthu 1991. Osvajač zlatne medalje na Svjetskom ili FINA kupu 1989. u Berlinu i srebrne medalje 1991. u Barceloni. Osvajač srebrne medalje na Europskom prvenstvu u Sofiji 1985, u Bonnu 1989, Firenci 1999 i Kranju 2003. Osvajač srebrne medalje na Mediteranskim igrama 1991. u Ateni i 1993. u Canetu. Osvajač zlatne medalje na Igrama dobre volje u Seattleu 1990 te brojnih drugih prvenstava i kupova. Također, okušao se i u trenerskim vodama, bio je trener mlađih juniora Meveščaka koji su 2007. bili prvaci Hrvatske i kao pomoćni trener Ivici Tucku. Osim sportske karijere, Dubravko gradi i onu marketinšku. Bio je voditelj brenda Startas, Borovo d.d., a trenutno je voditelj u odjelu za strateške marketinške projekte Hrvatske turističke zajednice (HTZ). Naš stjegonoša iz Atene pričat će o kriterijima koji su potrebni za timski uspjeh.

Mirta Fraisman Čobanov, direktorica Partus Akademije za razvoj izvrnosti

Mirta je direktorica i voditeljica akademije, završila je studij Ekonomije u Zagreb, zatim u Londonu na Henley Management Collegu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Radi u HBOR-u i pokreće projekt interne edukacije u ljudskim resursima. Mirta nastavlja edukaciju u SAD-u: Humanističku neurolingvističku psihologiju, i educira se za certificiranog hipnoterapeuta. Pokreće Partus Akademiju. Također završava EBWK Management School Munchen i stječe certifikat Managementtrainera & business coacha, te završava i studij iz područja „Clinical Expressive Art Therapy“. Odlazi na superviziju iz područja generativnog coachinga kod poznatog američkog psihologa i psihoterapeuta dr. Stephena Gilligana gdje uči kako koristiti najnovija znanja i modele iz područja neuroznanosti u psihoterapiji i coachingu. Iza sebe ima održanih preko 800 predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te preko 2.000 sati individualnog rada s klijentima. Surađuje i u mnogim projektima u kojima dijeli svoje savjete i iskustva.

Kotizacija

Preostalo je još samo nekoliko ulaznica, požurite!

 

820 kn – regularna cijena 1 kotizacije za sudjelovanje na konferenciji

PODACI ZA PLAĆANJE:
(primjer uplatnice) – možete uplatiti internet bankarstvom ili u poslovnici

Primatelj: PARTUS CENTAR j.d.o.o.
Adresa: Ulica kneza Branimira 17, 10000 Zagreb
OIB: 98701748366
Broj računa (IBAN): HR4323600001102673480
Opis plaćanja: Konferencija 2018 Kotizacija za (upišite svoje ime i prezime)

PDV se ne naplaćuje.
Za uplaćenu kotizaciju ćemo vam izdati račun.

Broj sudionika je ograničen. Prijavite se odmah i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Ovogodišnja konferencija je završena.

Hvala svim sudionicima!