Konferencija: Umijeće vođenja | Partus Akademija

Na konferenciji će uspješni lideri iz svijeta sporta, kulture i businessa pričati o strategijama vođenja i mentalnim strategijama koje su im omogućile postizanje vrhunskih rezultata. Poslušajte inspirativne i nevjerojatne priče – inspirirajte se i motivirajte!

Partner konferencije

Partner

Sponzor konferencije

Sponzor

Više o konferenciji

Konferencija je organizirana u suradnji s Hrvatskom Udrugom poslodavaca, a održat će se 23. veljače 2017. godine od 9 do 15:30 h na adresi Radnička cesta 52.

Uspješnom lideru potrebna je snaga, izdržljivost i želja za natjecanjem vrhunskog sportaša kako bi postigao željene rezultate te kreativnost umjetnika kako bi uspješno odgovorio na izazove iz okruženja.

Cilj konferencije je osvijestiti važnost razvoja discipline, upornosti, strukture, jasnoće, orijentacije ka ciljevima, s jedne strane, te kreativnosti, inovativnosti i fleksibilnosti, s druge strane, kako bismo ostvarili uspjeh u vodstvu. Također, svi prisutni imat će priliku svjedočiti nevjerojatnim i inspirativnim pričama lidera kako bi se i sami motivirali i pokrenuli na postizanje još boljih rezultata.

Teme konferencije

 • Načela vođenja uspješnih lidera
 • Kako održati mentalnu čvrstoću kada je najteže
 • Otkuda izvući inspiraciju i entuzijazam za svakodnevnu borbu s vjetrenjačama
 • Mentalne strategije koje garantiraju uspjeh
 • Kako se nositi s promjenama i problemima
 • Kako brzo i uspješno donositi odluke
 • Kako ostati na vrhu i ustrajati u provedbi svojih ideja i planova
 • Kako potaknuti kreativnost i inovativnost potrebnu za ostvarenje vrhunskih rezultata
 • Lider na putovanje ne ide sam – kako stvoriti tim za uspjeh

Što Vas sve očekuje na konferenciji?

 • osobne priče o uspjehu i vođenju
 • okrugli stol
 • video projekcije
 • ručak za sve polaznike
 • pozitivna energija, inspiracija i entuzijazam

Program konferencije

 • 9:00 – 9:20 – Otvorenje i predstavljanje
 • 09:20 – 10:40 – Vođenje i sport
 • 10:40 – 11:00 – Coffee break
 • 11:00 – 12:20 – Vođenje i umjetnost
 • 12:30 – 13:30 – Ručak
 • 13:30 – 14:50 – Vođenje i business
 • 14:50 – 15:05 – Vođenje i mladi talenti
 • 15:05 – 15:20 – Zaključak konferencije

Na konferenciji ćete imati priliku i upoznati se s New Code LeadershipTMmodelom vođenja koji  koristi najnovija saznanja iz područja leadershipa i kognitivne neuroznanosti sa svrhom postizanja izvrsnosti na tri područja: mentalna izvrsnost, izvrsnost u komunikaciji i izvrsnost u izvedbi.

Gosti konferencije

Ivona Čulo – generalna direktorica Adria Media Zagreb

Ivona Čulo jedna je od najuspješnijih žena u svijetu businessa. Nakon više od osam godina provedenih u Europapress Holdingu, karijeru u Adria Mediji Zagreb započela je kao glavna urednica te nakon višegodišnjeg uređivačkog iskustva postaje direktorica magazinskih izdanja. Njezina stručnost u organizaciji i vođenju poslovanja najviše dolazi do izražaja u godini kada obnaša funkciju izvršne direktorice te Adria Mediju Zagreb promiče u kompaniju koja svoju poslovnu strategiju temelji na različitim medijskim platformama, a sadržaj formira prema željama korisnika. Danas je generalna direktorica Adria Media Zagreb.

Sandra Paović – hrvatska reprezentativka u stolnom tenisu

Bila je prvakinja Hrvatske, prvakinja Europe i prvakinja svijeta u stolnom tenisu. Nakon prometne nesreće i više od godinu dana liječenja uporna mlada vrhunska sportašica vratila se nevjerojatnom voljom i osvojila zlatnu medalju na paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Sandra je poznata po svom nesalomljivom duhu i unatoč nedostatku igra u stojećem stavu svoje mečeve. Ono čemu Sandra teži, osim igre, je posvetiti se trenerskoj karijeri i prenositi svoje znanje i iskustvo na mlade generacije.

Ivica Mudrinić – osnivač HUB385

Jedan od vodećih lidera u svijetu biznisa s bogatim internacionalnim iskustvom. Ivica je svoje srednjoškolsko i fakultetsko obrazovanje završio u Torontu. Svoju karijeru započeo je u Motoroli, a potom nastavio graditi u Phillipsovom Viewstaru. Nakon povratka u Hrvatsku, gradi i svoju političku karijeru kroz mjesto ministara pomorstva, prometa i veza, nastavlja kao čelnik HT-a, a zatim kao i stariji potpredsjednik Deutsche Telekoma. Danas je osnivač najvećeg coworking prostora u Zagrebu – HUB385. Ivica Mudrinić je jedan od vodećih hrvatskih lidera.

Krešimir Macan – PR stručnjak

Ugledni hrvatski PR stručnjak za odnose s medijima i stručnjak za političke komunikacije. Javnosti je također poznat i pod pseudonimom Bijesprvi. Unatoč svom elektrotehničkom obrazovanju, Krešimir je krenuo u svijet odnosa s javnošću kroz mjesto generalnog tajnika Ministarstva informiranja, a zatim i pročelnika. Nastavlja svoj politički put kao savjetnik Ivice Račana. osim političke karijere, Macan je radio i kao glasnogovornik Hrvatske radiotelevizije. Macan je stekao iskustvo koje je kasnije iskoristio za svoju vlastitu kampanju Manjgura koja je ujedno i jedna od prvih hrvatskih agencija koje su specijalizirane za odnose s javnošću. Osnivač je i generalni direktor agencije Manjgura za odnose s javnošću.

Tonči Huljić – glazbenik, producent, tekstopisac

Tonči Huljić je jedan od vodećih lidera u području glazbene umjetnosti u Hrvatskoj i šire. Završio je srednju glazbenu školu i studij prava. Krajem 70-ih osnovao je grupu “Dalmatinski magazin”, koja je kasnije preimenovana u “Magazin” koji postaje jedan od najpoznatijih Huljićevih projekata. Godine 2006. završio je svoj prvi, i za sada jedini, solo album instrumentalne glazbe, Waterland. Osim u glazbenim vodama, Huljić je debitirao i u svijetu produkcije kao jedan od voditelja TV produkciju “AVA”. Tonči sudjeluje i na brojnim glazbenim projektima izvan Hrvatske.

Boris T. Matić – osnivač i direktor Zagreb Film Festivala

Boris T. Matić jedan je od najuspješnijih hrvatskih producenata. Ujedno je i  član Europske filmske akademije i Hrvatske udruge producenata. Matić je završio novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, osnivač je, suvlasnik i prvi direktor Motovun Film Festivala, od 2003. osnivač i direktor Zagreb Film Festivala, a od 2008 vodi i kino Europa u Zagrebu. Producirao je prvi nezavisni film u Hrvatskoj Mondo Bobo koji je osvojio veliki broj nagrada. Dobitnik je dvije Zlatne arene za najbolji film na festivalima u Puli te plaketa općine Motovun i Grada Zagreba.

Slavko Goluža – bivši hrvatski rukometni reprezentativac i izbornik

Osvajač dvije zlatne i jedne brončane olimpijske medalje te zlatne, srebrne i brončane medalje sa svjetskih prvenstava. Kao izbornik u nepunih godinu dana osvojio je tri brončane medalje s hrvatskom rukometnom reprezentacijom na tri najveća svjetska rukometna natjecanja: na Europskom prvenstvu u Srbiji 2012., na Olimpijskim igrama u Londonu 2012., te na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj 2013.

Dalibor Šumiga – Google Growth Engine ambasador/ osnivač i CEO Promosapiensa

Dalibor Šumiga, stručnjak je za bihevioralni i gerila marketing te potrošačku psihologiju. Osnivač je i direktor agencije Promosapiens – prve hrvatske agencije za bihevioralni marketing. Službeni je ambasador Google Growth Engine programa za Adria regiju te član svjetskog neuromarketinškog društva, NMSBA. Kroz 17 godina iskustva u marketingu, kreirao je brojne marketinške ideje i rješenja za vodeće brandove na području Adria regije zahvaljujući znanju iz potrošačke psihologije i neuromarketinga te ih primijenio u tradicionalne i gerila marketinške kampanje. Dalibor je certificirani Google AdWords i YouTube stručnjak, te cijenjeni predavač na domaćim i međunarodnim predavanjima (Shopper Brain, Amsterdam; Family Thinking, Varšava i Euro Shop, Düsseldorf…).

Robert Kurbaša – hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac

Diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu 2000. godine. Godine 1997. završio je školu govorništva. Nakon Akademije glumi zapažene uloge u Shakespeareovu Macbethu i dramskoj seriji Naša kućica naša slobodica u produkciji HTV-a. Od 2000. do 2004. godine u stalnom angažmanu u HNK Split ostvario više od 30 uloga. Trenutno je najpoznatiji po ulozi Nikole u seriji “Zlatni dvori”. Voditelj je mnogobrojnih manifestacija, seminara, predstavljanja knjiga i proslava.

Ivana Habazin – bivša IBF prvakinja svijeta u boksu

Jedna od najboljih svjetskih i najbolja hrvatska boksačica koje je u karijeri ostvarila devet uzastopnih pobjeda (od čega pet tehničkim nokautom). Osim uspjeha u  boksačkoj karijeri, Ivana niže i uspjehe u svom akademskom obrazovanju. Titulu magistrice teologije stekla je na Katoličko bogoslovnom fakultetu u Zagrebu, osim toga, studentica je Pravnog fakulteta u Splitu i Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold. Ivanin veliki san je osnovati sportski centar za djecu s posebnim potrebama.

Lana Genc – pijanistica

Magistrirala je studij klavira u klasi Lovre Pogorelića na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, gdje je diplomirala 2001. godine u klasi Vladimira Krpana. Usporedno je studirala i na Hochschule fur Musik und Darstellende Kunst u Beču u klasi Rudolfa Kehrera i Davida Livelyja. U dobi od 17 godina Lana Genc je održala svoju prvu turneju u Japanu, a zatim diljem Europe i SAD-a. Njezin prvi CD nagrađen je nagradom “Porin“ u kategoriji za najbolju domaću skladbu.

Stjepan Božić

Stjepan Božić je uspješan hrvatski boksač u supersrednjoj kategoriji. Osvojio je brojne naslove poput svjetskog i interkontinentalnog prvaka i iste obranio. Božić, osim što je uspješan boksač, veliki je humanitarac. Zadnjih godina prihodi od ulaznica donirani su u humanitarne svrhe (za teško oboljelu djecu, djecu s teškoćama u razvoju i sl.). Iako ima 42. godine vrlo je predan treningu, aktivan i uspješan.

Podaci o plaćanju

Kotizacija do 15.02. iznosi 650 KN + PDV, a do 23.02. iznosi 750 KN + PDV. 

Sva zarada od kotizacija namijenjena je udrugama darovite djece.

Za članove HUP-a ulaz na konferenciju je slobodan uz obveznu prijavu. Broj sudionika je ograničen.