Naša povijest

Partus akademija za razvoj izvrsnosti nastala je kao kruna šestogodišnjeg rada centra za edukaciju i savjetovanje Partus, osnovanog 2010. godine. U šest godina u okviru centra održali smo više od 2.000 individualnih treninga, više od 480 grupnih treninga i edukacija iz područja osobnog i poslovnog rasta i razvoja. Također, naši treneri održali su preko 350 treninga otvorenih treninga i edukacija u tvrtkama, u okviru kojih su postigli značajne uspjehe i rezultate.

Centar je svih godina radio na prikupljanju, razvoju i primjeni u praksi najefikasnijih metoda iz područja kognitivne neuroznanosti, leadershipa, psihologije, psihoterapije, coachinga i humanističko-neurolingvističke psihologije.

Na temelju dugogodišnjeg iskustva rada s velikim brojem klijenata i organizacija kreirana je Metodologija Treninga izvrsnosti, koja koristi najbolje tehnike, modele i alate rada iz gore navedenih područja, kako bi klijentima omogućili ostvarenje vrhunskih rezultata, uz održavanje osobnog integriteta i ravnoteže.

Svi treninzi u okviru akademije baziraju se na razvoju mentalne izvrsnosti, izvrsnosti u izvedbi i izvrsnosti u komunikaciji i odnosima s drugima. Ovaj cjelovit i integrativan pristup omogućava dugotrajne rezultate, trajne pozitivne promjene i napredak.

U okviru akademije održavaju se grupni i inidividualni treninzi, INNLP treninzi, koji bilježe preko 11 generacija polaznika te treninzi u okviru New Code Leadership programa, specijaliziranog programa za razvoj naprednih vještina osobnog i poslovnog vođenja.

Ponosni smo na nekoliko projekata koje smo pokrenuli u poslijednjih nekoliko godina.: Put žene, projekt u okviru kojega smo održatli 2 konferencije te niz predavanja za pomoć ženama u ostvarenju osobnog poslovnog uspjeha.; Ordinacija bez straha, projekt u okviru kojega pomažemo stomatolozima i dentalnim asistentima u pružanju kvalitetnije usluga pacijentima u strahu; Doktor bez stresa, projekt koji omogućava doktorima lakše nošenje sa svakodnevnim izazovima posla uz istovremeno poboljšanje kvalitete zdravstvene skrbi.

U okviru New Code Leadership programa surađujemo s vrhunskim sportašima & poslovnim ljudima, koji prenose svoja znanja i iskustva kroz okrugle stolove i gostovanja na našim treninzima i konferencijama kako bi pomogli kreiranju uspješnih modela osobnog i poslovnog vođenja.

Neprestano rastemo i razvijamo se te ulažemo značajna sredstva u vlastitu edukaciju, kako bismo osigurali održavanje vrhunske razine usluge. Volimo inovativne pristupe i elegantna rješenja bazirana na najnovijim otkrićima iz područja kognitivne neuroznanosti i psihologije.

Naši treninzi su osmišljeni da daju dugotrajne rezultate i osvijeste ono najbolje u Vama, uz ugodnu atmosferu i inspirativno ozračje. Vaš uspjeh je naš uspjeh i stoga zajedno s Vama slavimo Vaša postignuća. Motiviraju nas izazovi i visoka očekivanja i dajemo sve od sebe kako bi ih opravdali.