Naša povijest | Partus Akademija

Naša povijest

Partus akademija  nastala je kao kruna šestogodišnjeg rada centra za edukaciju i savjetovanje Partus, osnovanog 2010. godine. U jedanaest godina u okviru centra održali smo više od 2.000 individualnih treninga, više od 890 grupnih treninga i edukacija iz područja osobnog i poslovnog rasta i razvoja. Također, naši treneri održali su preko 750 treninga otvorenih treninga i edukacija u tvrtkama, u okviru kojih su postigli značajne uspjehe i rezultate.

Osnovna djelatnost akademije usmjerena je na pružanje usluge edukacija, grupnih  i individualnih treninga izvrsnosti, motivacijskih predavanja te organizacije konferencija za lidere.

Naša definicija lidera jest da je lider svaka osoba koja svojim djelovanjem pomaže drugima da rade bolje, žive bolje i čine bolje. U tom smislu lider može biti osoba koja se nalazi na menadžerskoj poziciji, ali i voditelj bilo koje grupe ljudi. Radimo s liderima iz svijeta businessa, sporta i umjetnosti.

Akademija je svih godina radila na prikupljanju, razvoju i primjeni u praksi najefikasnijih metoda iz područja kognitivne neuroznanosti, leadershipa, psihologije, psihoterapije, coachinga i humanističko-neurolingvističke psihologije.

Na temelju dugogodišnjeg iskustva rada s velikim brojem klijenata i organizacija kreirana je New Code Leadership metodologija TM, koja koristi najbolje tehnike, modele i alate rada iz gore navedenih područja, kako bi liderima omogućili ostvarenje vrhunskih rezultata, uz istovremeno održavanje integriteta i humanosti. Naš pristup vođenju je emocionalno inteligentno vođenje.

Neprestano rastemo i razvijamo se, te ulažemo značajna sredstva u vlastitu edukaciju, kako bismo osigurali održavanje vrhunske razine usluge. Volimo inovativne pristupe i elegantna rješenja bazirana na najnovijim otkrićima iz područja kognitivne neuroznanosti i psihologije. Motiviraju nas izazovi i visoka očekivanja i dajemo sve od sebe kako bismo ih opravdali.