Naši programi | Partus Akademija

Bez obzira tko ste, što ste postigli, koliko imate godina, uvijek možete postati bolja verzija sebe.

NAŠI PROGRAMI

U okviru akademije nudimo NCL treninge za osobni i poslovni rast i razvoj, certifikacijske NCL & NLP programe i treninge za tvrtke.

NCL trening osobne izvrsnosti

Individualni i grupni trening usmjeren na postizanje Vaših osobnih ciljeva, uspostavljanje kvalitetnih odnosa s drugim ljudima, rješavanje problema, konflikata, donošenje odluka, očuvanje zdravlja i psihofizičke kondicije.

Više

NCL trening poslovne izvrsnosti

Inidvidualni i grupni trening usmjeren na postizanje Vaših poslovnih ciljeva, razvoj poslovne karijere, napredovanje, ostvarenje financijske stabilnosti, ispunjenosti i zadovoljstva Vašim poslovnim životom.

Više

NCL & NLP akademija

NCL & NLP edukacija je certifikacijski program na kojem ćete naučiti kako pomoći sebi i drugima u ostvarenju svojih osobnih i poslovnih ciljeva koristeći tehnike iz metode iz područja NLP-a, leadershipa, coachinga, psihologije i kognitivne neuroznanosti.

Više

NCL treninzi za tvrtke

Edukacije, predavanja i treninzi za razvoj lidera, managera i timova namjenjeni tvrtkama i organizacijama. Programi su usmjereni na razvoj osobne i poslovne izvrsnosti te osnovnih i naprednih vještina vođenja.

Više

NCL seminari

NCL seminari su otvoreni jednodnevni seminari za razvoj vještina osobnog i poslovnog vođenja.

Više

Škola upravljanja stresom i emocijama

Škola je namijenjena svima onima koji žele na praktičan način naučiti tehnike i alate iz područja dijalektičko – bihevioralne terapije, neurolingvističke psihologije, Treninga Izvrsnosti i Mindfulnessa kako upravljati stresom i svojim emocijama.

Više