Naši programi | Partus Akademija

Bez obzira tko ste, što ste postigli, koliko imate godina, uvijek možete postati bolja verzija sebe.

NAŠI PROGRAMI

U okviru akademije nudimo NCL individualne treninge osobne izvrsnosti, certifikacijske New Code Leadership & NLP programe, Leaders 2 Leaders mini MBA akademiju, Školu upravljanja stresom, NCL seminare te tailor-made treninge za tvrtke.

 

NCL individualni trening osobne izvrsnosti

Individualni  trening usmjeren na postizanje Vaših osobnih ciljeva, uspostavljanje kvalitetnih odnosa s drugim ljudima, rješavanje problema, konflikata, donošenje odluka, očuvanje zdravlja i psihofizičke kondicije.

Više

New Code Leadership & NLP akademija

NCL & NLP edukacija je certifikacijski program na kojem ćete naučiti kako pomoći sebi i drugima u ostvarenju svojih osobnih i poslovnih ciljeva koristeći tehnike iz metode iz područja NLP-a, leadershipa, coachinga, psihologije i kognitivne neuroznanosti.

Više

Leaders 2 Leaders mini MBA

Integrirani  šestomjesečni program namijenjen menadžerima i liderima. Program pokriva 6 (šest) ključnih područja menadžmenta. Predavači su vrhunski stručnjaci iz navedenih područja u Hrvatskoj, koji s Vama dijele znanja, iskustva, tehnike i alate provjerene na regionalnom tržištu. Program uključuje “Leaders 2 Leaders day”– na kojem ćete imati priliku saznati najbolje prakse i tajne zanata direktno od članova Uprave i direktora jednih od najuspješnijih kompanija u Hrvatskoj.

Više

Škola upravljanja stresom i emocijama

Škola je namijenjena svima onima koji žele na praktičan način naučiti tehnike i alate iz područja dijalektičko – bihevioralne terapije, neurolingvističke psihologije, Treninga Izvrsnosti i Mindfulnessa kako upravljati stresom i svojim emocijama

Više

NCL treninzi za tvrtke

Edukacije, predavanja i treninzi za razvoj lidera, managera i timova namjenjeni tvrtkama i organizacijama. Programi su usmjereni na razvoj osobne i poslovne izvrsnosti te osnovnih i naprednih vještina vođenja.

Više

NCL seminari

NCL seminari su otvoreni jednodnevni seminari za razvoj vještina osobnog i poslovnog vođenja.

Više