NCL seminari | Partus Akademija

Otvoreni jednodnevni seminari za razvoj osobnog i poslovnog vođenja.

Kako komunicirati s različitim tipovima ličnosti

Svakodnevna dobra komunikacija može potaknuti promjene i izgraditi odnose. Jednako tako, loša komunikacija može narušiti odnose i zakočiti napredak. Pridružite nam se na jednodnevnom seminaru komunikacije i uz praktične primjere naučite kako komunicirati s različitim tipovima ljudi te putem komunikacije utjecati na promjene u svojoj privatnoj i poslovnoj okolini.

Više

Kako upravljati emocijama i smanjiti stres

Kako biste upravljali svojim stanjem u stresnom razdoblju, važno je osvijestiti svoje emocije i naučiti kako njima upravljati. Pridružite nam se na jednodnevnom seminaru i naučite na praktičan način zadržati svoj mir u privatnom i poslovnom aspektu života.

Više

Moć utjecaja i vještine uvjeravanja

Naučite kako zauzeti svoj položaj u pregovorima, bolje prezentirati sebe i svoje ideje, te kako ostvariti svoju moć utjecaja privatno i poslovno.

Više

Kako voditi sebe i druge

Želite poboljšati svoje vještine vođenja, ili naučiti nešto novo? Zanima Vas kako povećati svoju samosvijest i upravljanje sobom? Pridružite nam se na ovom jednodnevnom seminaru i na praktičan način naučite vještine osobnog i poslovnog vođenja.

Više