“Uspjeh započinje na rubu naše zone komfora.”

TRENING POSLOVNE IZVRSNOSTI

Trening usmjeren na postizanje Vaših poslovnih ciljeva, poboljšanje poslovnih rezultata, napredovanje u poslu, razvoj karijere, promjenu profesije i ostvarenje financijske stabilnosti.

Individualni trening poslovne izvrsnosti
Uključuje Vaš individualni rad s trenerom na postizanju Vaših poslovnih ciljeva. Trening se prilagođava Vašim potrebama i vremenskim terminima.

Više o programima

Grupni Trening poslovne izvrsnosti
Uključuje grupni rad s trenerom. Treninzi se odvijaju u okviru Limi7less grupe za poslovni rast i razvoj sukladno unaprijed utvrđenim terminima.

Više o programima

Poslovna podrška (1 sastanak)

Poslovna podrška je jednokratni individualni trening u trajanju od 3 sata za vrijeme kojih s trenerom radite na kompletnom sagledavanju jednog poslovnog problema i cilja. Uključuje evaluaciju postojećeg stanja, pružanje podrške, jasne upute i preporuke za daljnji rast i razvoj.

Više

TI za ostvarenje poslovnih ciljeva (3-12 sastanaka)

TI za ostvarenje poslovnih ciljeva je program usmjeren na postizanje Vaših poslovnih ciljeva. Uključuje postavljanje ciljeva s trenerom, 3 do 12 sastanaka na kojima radite na njihovom ostvarenju i preporuku za daljnji rast i razvoj.

Više

TI za managere & lidere

Trening izvrsnosti za managere & lidere je individualni trening namijenjen pružanju podrške u uspješnom svladavanju izazova na managerskim i liderskim pozicijama. Uključuje rad na osobnom i poslovnom vodstvu, kao i savjetovanje o poduzimanju potrebnih koraka za rješavanje problema i postizanje željenih ciljeva.

Više

Limi7less – grupa za poslovni rast i razvoj

LIMI7LESS grupa za poslovni rast i razvoj je grupa namijenjena ambicioznim i poduzetnim ljudima, koji su spremni uložiti trud i vrijeme za postizanje vrhunskih poslovnih rezultata i/ili napredovanje u karijeri. Grupa uključuje stručno vodstvo i međusobnu pomoć članova u ostvarenju željenih ciljeva.

Više