OD POSLA DO KARIJERE

Radionica za mlade i ambiciozne ljude!

Radionica će se održati:

→ čet 03.05..2018. u 18-21hSLOBODNO

Kotizacija za radionicu:

100 HRK

Lokacija: Ulica Kneza Branimira 17 /I kat, Zagreb – karta

Za koga: Radionica je namijenjena mladim i ambicioznim ljudima koji imaju do 5 godina radnog iskustva i žele naučiti kako efikasnije postići osobni i poslovni uspjeh. Pokazat ćemo vam praktične tehnike i alate koji daju vrhunske rezultate i primjenjivi su u praksi.

Broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Kako pretvoriti posao u karijeru?

Kao mladi, vrlo često nismo sigurni čime se želimo baviti u svom životu. Tome pridonosi nejasna vizija onoga što želimo biti i nedostatak plana s koracima kako ćemo to i ostvariti. Glavno pitanje koje si svatko od nas treba postaviti je “Želim li ostatak svog života ići na posao ili želim izgraditi karijeru i živjeti svoj puni potencijal?” Ukoliko je odgovor živjeti svoj puni potencijal, morate voljeti ono što radite. Kako biste došli do toga, spremite se na brojne prepreke po putu, nikad ne odustajte od svojih ideja, budite uporni i vjerni sebi.

Pridružite nam se na radionici i otkrijte svoje potencijale, naučite kako iskoristiti svoje snage i napredovati te kako stvoriti jasnu viziju onoga gdje želite biti sutra. Radionica je namijenjena onima koji žele stvarati, a ne raditi.

 

Zanima li Vas kako...

  • Osvijestiti svoje jake strane i naučiti kako ih primijeniti u poslu?
  • Pravilno postaviti svoje ciljeve i ustrajati na putu njihovog ostvarenja?
  • Saznati koje prepreke u razvoju vlastite karijere trebate svladat?
  • Kako izraditi kreativan plan razvoja svoje karijere?

Pridružite nam se na radionici i naučite metode, tehnike i alate iz područja organizacijske psihologije, neuro-lingvističke psihologije (NLP), leadershipa, coachinga i neuroznanosti, koje Vam mogu pomoći u tome.

Što ćete sve dobiti na radionici?

  • Izradit ćete svoj osobni profil vlastitih snaga
  • Naučit ćete kako postaviti svoje ciljeve
  • Naučit ćete strategiju kako doći od posla do karijere
  • Inspirirat ćete se i motivirati
  • Saznat ćete kako upotrijebiti svoje snage za postizanje vrhunskih rezultata

IZJAVE ZADOVOLJNIH POLAZNIKA

“Što je dobro s Mirtom? Ona ima puno znanja, izravnog iskustva i sati rada na sebi, tako da uvijek zna put za vas kako biste postigli svoje ciljeve na sebi. Sve se događa s toplinom i s velikim osmijehom”

Francesco Banchi, Managing Consultant Europe, RMI Savjetovanje d.o.o.

“Tvoja otvorenost, to što prihvaćaš svakog pojedinca me naučila koliko su strpljenje, vrijeme i tolerancija bitni u duhovnom rastu. Hvala ti što si mi bila trener, prijatelj i uvijek ću te nosit u svoj novi svijet.“

Ivija Rajković, Članica Uprave, Medikol Grupa

“Mirta je iznimna osoba i izniman trener. Predanost i ljubav prema onome što radi vidljive su u svakom trenutku, a njezini najveći aduti su zaigranost, toplina i to što uživa u davanju drugima. Svaka čast!“

Martina Detelić, Executive coach

“Hvala našoj trenerici Mirti koja je predivna i topla osoba, vrhunska mentorica i profesionalac u poslu, koji neprestano iznenađuje novim znanjima i iskustvima koje nesebično dijeli sa cijelom grupom.“

Petra Pinjuh, Regionalni voditelj prodaje, Lidl Hrvatska

“Željela bih se ovim putem zahvaliti na vremenu, trudu, profesionalnom, ali ujedno ljudski toplom i ohrabrujućem pristupu prilikom naših individualnih konzultacija. Josipa, pomogla si mi rasčistiti um i staviti stvari na svoje mjesto i svakako bih svakome preporučila dolazak kod tebe. Još jednom hvala za sve.“

Danijela Marković, dipl. iur., HGK

“Josipa je jako draga i ugodna mlada dama, strpljiva i pažljiva, s mnogo informacija u glavi koje pravovremenim pitanjima i različitim scenarijima pokušava osvijestiti u svojim klijentima. Zahvaljujem se Josipi na svemu.“

Anamarija Jurinjak, dr. med.

O PREDAVAČIMA

Mirta Fraisman Čobanov, završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine na Henley Management Collegu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Svoju poslovnu karijeru započinje u tvrtki KPMG, a nastavlja u HBOR-u gdje pokreće projekt interne edukacije unutar odjela ljudski resursa. Educira 12 internih trenera te pet godina uspješno vodi internu akademiju za edukaciju.

Zbog sve većeg interesa u pravcu razvoja ljudskih resursa 2007. godine započinje edukaciju iz Humanističko neurolingvističke psihologije, koju završava 2009. godine stjecanjem naslova trenera i coacha Humanističko neurolingvističke psihologije na studiju u Arizoni, USA. 2010. godine osniva centar za edukaciju i savjetovanje Partus, odlazi u New York, USA gdje stječe naziv certificiranog hipnoterapeuta, priznatog od American Bord of Hypnotherapist.

.. Više

Josipa Svetina je magistra socijalne pedagogije, a u Partusu radi kao stručna suradnica i trener. Kroz fakultetsko obrazovanje stekla je mnoge socijalne i komunikacijske vještine te znanja iz područja psihologije, sociologije, biologije i medicine.

Završila je prvi i drugi stupanj edukacije iz Neurolingvističke psihologije te stekla certifikat majstora neurolingvističke psihologija. Josipa je također i certificirani business coach.

Ima preko pet godina radnog iskustva u prodaji u okviru korporativnog sektora, gdje je stekla različita ekonomska znanja i vještine. Svoja znanja i vještine uspješno kombinira u radu na osobnom i poslovnom rastu i razvoju klijenata kroz držanje treninga, edukacija i individualnih coachinga.

Kao trener samostalno je vodila velik broj otvorenih i in-house edukacija iz područja komunikologije i leadershipa.

Za vrijeme svog boravka na fakultetu, sudjelovala je u brojnim projektima te u organizaciji i realizaciji mnogih projekata na studentskoj razini („Pupovci u Vrapču“, 8. Međunarodni znanstveni skup „Istraživanja u edukacijsko-rehabilitacijskim znanostima“, Kongres studenata „ERFUSS-2014“ za koji su kao organizacijski odbor dobili dekanovu nagradu).


KOTIZACIJA

Kotizacija za dolazak na radionicu iznosi 100 HRK

PODACI ZA PLAĆANJE:

Primatelj: PARTUS CENTAR j.d.o.o.
Adresa: Ulica kneza Branimira 17, 10000 Zagreb
OIB: 98701748366
Broj računa (IBAN): HR4323600001102673480
Opis plaćanja: Radionica od posla do karijere

PDV se ne naplaćuje.
Za uplaćenu kotizaciju ćemo vam izdati račun.

Broj sudionika je ograničen. Prijavite se odmah i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

 

Prijavi se na radionicu

Želim naučiti više o:
 Osobnom razvoju Poslovnom razvoju Oboje Ništa od navedenog

Vaša dobna skupina:

Vaša stručna sprema:

Vaša poslovna pozicija:

Vaši kontakt podaci:Odaberite datum radionice na koji se želite prijaviti: