Upravljati zadovoljstvom je lako – saznajte kako!

Uvodna radionica u INNLP trening

Što je zadovoljstvo?

Gledano matematički, zadovoljstvo je produkt naše sreće, integriteta, okruženja dragim ljudima, komunikacije s drugima i našeg dobrog stanja. Iako je dio nas, ponekad se može činiti kako na zadovoljstvo nemamo utjecaj već je ono izazvano spletom sretnih okolnosti.

Kako upravljati zadovoljstvom?

Okolnosti mogu potaknuti osjećaj zadovoljstva, međutim ključ upravljanja zadovoljstvom leži u svakome od nas. Najvažnija činjenica je kako si sami možemo pomoći da se osjećamo sretno i zadovoljno čak i kada nam okolnosti u tome ne pomažu.

 

Što ćete sve  naučiti na radionici?

  • Kako funkcionira naš mozak i kako njime upravljati
  • Konkretne i primjenjive tehnike i alate za upravljanje emocijama
  • Konkretne i primjenjive tehnike i alate ako se staviti u „dobro stanje“
  • Kako motivirati sebe i druge
  • Koja su to načela uspješne komunikacije s drugima

Cilj radionice?

Cilj radionice je pomoću određenih alata i tehnika iz područja NLP-a (neuro – lingvističke psihologije), naučiti upravljati svojim osjećajima, svojim emocijama, motivirati sebe i druge, rješavati probleme i donositi odluke.

Prijava na radionicu

Želite li...

Otključati vrata osobnog zadovoljstva..

Naučiti kako upravljati emocijama…

Naučiti kako hraniti um pozitivnim mislima…

Kako bit sretan bez obzira na okolnosti…

 

 

ili Vas zanima kako...

Pomoću tenika i alata NLP-a motivirati sebe i druge…

Kako donijeti teške odluke…

Kako pravilo postaviti ciljeve…

Kako riješiti potencijalne probleme….

 

Mjesto i vrijeme održavanja

Radionica pod nazivom “Upravljati zadovoljstvom je lako – saznajte kako!” ujedno i uvodna radionica u INNLP trening održati će se  02.07.2016.u prostorijama centra Partus na adresi: Ulica Kneza Branimira 17, 1.kat, Zagreb, u trajanju  od 10 h do 16 h  sa uključenom pauzom za ručak.

Cijena kotizacije

Kotizacija za radionicu: 200 kn+ PDV , plaćanje po dolasku. U cijenu radionice su uključeni svi  potrebni radni materijaliSvi sudionici ostvariti će  popust od 2.000 KN na program “INNLP practitioner & business coach”

Program zadovoljava standarde izdavanja međunarodno priznatog certifikata :“Praktičar neurolingvističkog programiranja (NLP pracitioner) odobrenog od International network of Humanistic Neurolinguistic Psychology

Broj sudionika je ograničen

“Što je dobro s Mirtom? Ona ima puno znanja, izravnog iskustva i sati rada na sebi, tako da uvijek zna put za vas kako biste postigli svoje ciljeve na sebi. Sve se događa s toplinom i s velikim…”

Francesco Banchi, Managing Consultant Europe, RMI Savjetovanje d.o.o.

“Što je dobro s Mirtom? Ona ima puno znanja, izravnog iskustva i sati rada na sebi, tako da uvijek zna put za vas kako biste postigli svoje ciljeve na sebi. Sve se događa s toplinom i s velikim…”

Francesco Banchi, Managing Consultant Europe, RMI Savjetovanje d.o.o.

O trenerici:

Mirta Fraisman Čobanov

Mirta Fraisman Čobanov

direktorica i voditeljica akademije

Mirta Fraisman Čobanov, završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije… Mirta Fraisman Čobanov, završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije… [više]