Poslovna podrška | Partus Akademija

Jednokratni individualni trening u trajanju od 3 sata za vrijeme kojih s trenerom radite na kompletnom sagledavanju jednog poslovnog problema ili cilja.

Zašto odabrati trening Poslovna podrška?

 • Pomažemo Vam u postavljanju poslovnog cilja i izradi plana njegovog ostvarenja
 • Dobivate jednokratnu pomoć u sagledavanju potencijalnih i stvarnih problema i otkrivanju mogućih rješenja
 • Imate mogućnost promotriti neku poslovnu situaciju ili događaj iz razllčitih prespektiva kako biste donijeli bolje odluke
 • Pomažemo Vam u samom procesu poslovnog odlučivanja
 • Omogućavamo Vam uvid u uzroke Vašeg ponašanja i reakcija u određenim poslovnim situacijama kako biste njima mogli upravljati
 • Dobivate jasne smjernice za poslovni razvoj, rast i napredak

Što sve uključuje trening?

 • Potpunu posvećenost trenera u trajanju od 3 sata za vrijeme kojih ćete dobiti maksimalnu podršku u ostvarenju Vašeg cilja ili rješavanju problema
 • Osvrt trenera s preporukama za daljni rast i razvoj
 • Potpunu povjerljivost i maksimalnu angažiranost

Kako izgleda proces treninga?

 1. Prije treninga
  Dobit ćete kratki upitnik koji ćete riješiti i poslati e-mail-om kako bi se trener mogao pripremiti za sastanak.
 2. Proces treninga
  Uključuje razgovor, korištenje metoda, tehnika i alata Treninga Izvrsnosti
 3. Nakon treninga
  U razdoblju od najkasnije tri dana nakon treninga dobit ćete mailom sinopsis treninga sa zaključcima i jasnim uputama za daljnji rast i razvoj

Svjedočanstva klijenata

Slide 1 (Testimonial Slider)

Trening je kreiran da postignemo više no što smo mislili da možemo. Na jednostavan način oslobađa nas vlastitih ograničenja i vodi na uzbudljivo putovanje stvaranja vlastite realnosti i budućnosti. Svjedok sam promjena koje mi se zaista događaju.

Maja Jurčić, Finance planner & Analyst, Mylan

Slide 2 (Testimonial Slider)

Mirta je iznimna osoba i izniman trener. Predanost i ljubav prema onome što radi vidljive su u svakom trenutku, a njezini najveći aduti su zaigranost, toplina i to što uživa u davanju drugima. Svaka čast!

Martina Detelić, business coach

Slide 3 (Testimonial Slider)

INNLP program mi se svidio zbog inovativnosti koje nosi slovo “I” u nazivu, a poslije je i više nego opravdao moja očekivanja od tog slova. Puno novih spoznaja, proširenje svjesnosti i rušenje ograničavajućih uvjerenja neprocijenjivi su na putu osobne trasformacije.

Branko Šlivarić, direktor, Beta Tau Beta

Slide 4 (Testimonial Slider)

Svi mi želimo promjenu, promjenu na bolje. Želimo da se drugi promjene da bi nama bilo bolje. Na treningu sam naučio da promjena mora krenuti od mene. Jedino ja mogu poboljšati svoj život. Sve što trebam za promjenu imam u sebi. Ono što mi treba je smjer, poneka tehnika i podrška. To sam dobio na treningu od ekipe koja je tamo bila sa mnom. Sada sam kompletniji čovjek.

Srećko Međugorac,Product Manager, AbbVie

Slide 5 (Testimonial Slider)

Na treningu INNLP-a mi se svidjela praktična primjena svake tehnike, to što je trenerica „opcija“ i mogućnost primjene odmah svega što je naučeno.

Jasna Rilović, HR expert, Human Capital d.o.o.

Slide 6 (Testimonial Slider)

Program je sveobuhvatan, nadogradnja, pomoć na koju nisam ni sanjao, a dobio sam i više nego što je mjerljivo, a plaćeno je. INNLP u centru Partus je za mene kao da sam i sam upoznao dr. Miltona i kroz njegov rad spoznao tko sam, što sam i što još mogu, a nisam niti znao da mogu.

Domagoj Jakšić, Medical Sales Representative, Cipla Croatia

Slide 7 (Testimonial Slider)

Iskreno preporučujem Vašu „školicu“. To je zaista herojsko putovanje na koje treba krenuti, super je naučiiti više o razinama svijesti, učvrstiti vlastite ciljeve, poboljšati komunikaciju na svim razinama, pa i prema sebi prije svega, upoznati zone izvrsnosti, vezati se za svoja topla sidra i upoznati vrijednosti i snagu uvjerenja, obogatiti svoj život i živote ljudi oko sebe, postati bolji i sretniji pod zvijezdama.

Jolanda Marija Pažanin,Training Manager at Mylan EPD

Dodatne informacije

Kome je program namijenjen?

Program je namijenjen svima onima koji žele postići određeni poslovni cilj ili riješiti poslovni problem u kratkom roku na najbolji mogući način.

Što se od Vas očekuje?
 • Preuzimanje odgovornosti i otvorenost za pomoć
 • Osobna motivacija i posvećenost
Na čemu možete raditi?

Možete raditi na bilo kojem poslovnom cilju ili problemu.

Što ako niste sigurni što točno želite/trebate?

Dio treninga može biti otkrivanje što je to što uistinu želite i koje su to stvari koje su Vam potrebne kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve.