Radionica za upravljanje emocijama i stresom

Naučite konkretne tehnike i alate za upravljanje svojim stanjem, ponašanjem i emocijama u stresnim situacijama!

Radionica će se održati:

→ sri 26.09.2018. od 17.30 – 21hSLOBODNO

Kotizacija za radionicu:

150 HRK

Lokacija: Ulica Kneza Branimira 17 /I kat, Zagreb – karta

Za koga: Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti primjenjive tehnike za upravljanje svojim stanjem, ponašanjem i emocijama u stresnim situacijama kako bi zadržali mir i postali najbolja verzija sebe.

Broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Odgovor na pitanje "Kako se riješiti stresa?"

„Kako se riješiti stresa?“ ,  jedno je od najčešće postavljanih pitanja u google tražilici na internetu. Kada je riječ o upravljanju stresom, skloni smo vjerovati kako je stres nešto što se nalazi izvan nas, napada nas i od čega se trebamo obraniti. Također, često tražimo brza rješenja kojima ćemo bez ulaganja puno truda i vremena ublažiti negativne učinke stresa.

Stvarnost je međutim drugačija. Odgovor na pitanje „Kako se riješiti stresa?“ leži u Vama.  Niste li zadovoljni sa svojom razinom upravljanja stresom, trebate uložiti vrijeme i trud kako biste napredovali. Također, nešto što nekome  predstavlja izvor velikog stresa, Vama uopće ne treba biti stresno, i obrnuto. Jedan od čestih uzroka stresa je bježanje od problema i suočavanja s realnosti kakva god bila –  poslovno i privatno. Drugi je manjak vještina i znanja upravljanja svojim emocijama, tijelom i umom. Treći je negativno okruženje i nedostatak podrške.

Bez obzira što od navedenog Vam trenutno predstavlja izvor stresa, dobra vijest je kako uvijek možete podići svoju razinu mentalne čvrstoće i sposobnosti nošenja sa stresom. U tome Vam mogu pomoći različite znanstveno dokazane tehnike i alati, kao i različite psihološke tehnike koje se već preko 30 godina primjenjuju sa velikim uspjehom.

Želite li naučiti bolje upravljati stresom i naučiti konkretne i odmah primjenjive tehnike i alate upravljanja svojim umom i tijelom, pridružite nam se na radionici.

Što ćete sve naučiti:

  • Kako odrediti svoj krug utjecaja
  • Kako upravljati svojim stanjem i emocijama
  • Kako primijeniti tehnike disanja i mindfulness u upravljanju stresom
  • Kako zadržati mir u razdobljima neizvjesnosti i nesigurnosti
  • Kako koristiti jutarnje i večernje rituale za dugoročno smanjenje stresa

 

Što Vas još čeka na radionici:

  • Pozitivno okruženje
  • Napravit ćete vlastiti plan upravljanja stresom
  • Individualni rad i rad u grupi
  • Naučit ćete kako prepoznati i upravljati vlastitim okidačima stresa

IZJAVE ZADOVOLJNIH POLAZNIKA

“Što je dobro s Mirtom? Ona ima puno znanja, izravnog iskustva i sati rada na sebi, tako da uvijek zna put za vas kako biste postigli svoje ciljeve na sebi. Sve se događa s toplinom i s velikim osmijehom”

Francesco Banchi, Managing Consultant Europe, RMI Savjetovanje d.o.o.

“Tvoja otvorenost, to što prihvaćaš svakog pojedinca me naučila koliko su strpljenje, vrijeme i tolerancija bitni u duhovnom rastu. Hvala ti što si mi bila trener, prijatelj i uvijek ću te nosit u svoj novi svijet.“

Ivija Rajković, Članica Uprave, Medikol Grupa

“Mirta je iznimna osoba i izniman trener. Predanost i ljubav prema onome što radi vidljive su u svakom trenutku, a njezini najveći aduti su zaigranost, toplina i to što uživa u davanju drugima. Svaka čast!“

Martina Detelić, Executive coach

“Hvala našoj trenerici Mirti koja je predivna i topla osoba, vrhunska mentorica i profesionalac u poslu, koji neprestano iznenađuje novim znanjima i iskustvima koje nesebično dijeli sa cijelom grupom.“

Petra Pinjuh, Regionalni voditelj prodaje, Lidl Hrvatska

“Željela bih se ovim putem zahvaliti na vremenu, trudu, profesionalnom, ali ujedno ljudski toplom i ohrabrujućem pristupu prilikom naših individualnih konzultacija. Josipa, pomogla si mi rasčistiti um i staviti stvari na svoje mjesto i svakako bih svakome preporučila dolazak kod tebe. Još jednom hvala za sve.“

Danijela Marković, dipl. iur., HGK

“Josipa je jako draga i ugodna mlada dama, strpljiva i pažljiva, s mnogo informacija u glavi koje pravovremenim pitanjima i različitim scenarijima pokušava osvijestiti u svojim klijentima. Zahvaljujem se Josipi na svemu.“

Anamarija Jurinjak, dr. med.

O PREDAVAČIMA

Mirta Fraisman Čobanov, završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine na Henley Management Collegu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Svoju poslovnu karijeru započinje u tvrtki KPMG, a nastavlja u HBOR-u gdje pokreće projekt interne edukacije unutar odjela ljudski resursa. Educira 12 internih trenera te pet godina uspješno vodi internu akademiju za edukaciju.

Zbog sve većeg interesa u pravcu razvoja ljudskih resursa 2007. godine započinje edukaciju iz Humanističko neurolingvističke psihologije, koju završava 2009. godine stjecanjem naslova trenera i coacha Humanističko neurolingvističke psihologije na studiju u Arizoni, USA. 2010. godine osniva centar za edukaciju i savjetovanje Partus, odlazi u New York, USA gdje stječe naziv certificiranog hipnoterapeuta, priznatog od American Bord of Hypnotherapist.

.. Više

Josipa Svetina je magistra socijalne pedagogije, a u Partusu radi kao stručna suradnica i trener. Kroz fakultetsko obrazovanje stekla je mnoge socijalne i komunikacijske vještine te znanja iz područja psihologije, sociologije, biologije i medicine.

Završila je prvi i drugi stupanj edukacije iz Neurolingvističke psihologije te stekla certifikat majstora neurolingvističke psihologija. Josipa je također i certificirani business coach.

Ima preko pet godina radnog iskustva u prodaji u okviru korporativnog sektora, gdje je stekla različita ekonomska znanja i vještine. Svoja znanja i vještine uspješno kombinira u radu na osobnom i poslovnom rastu i razvoju klijenata kroz držanje treninga, edukacija i individualnih coachinga.

Kao trener samostalno je vodila velik broj otvorenih i in-house edukacija iz područja komunikologije i leadershipa.

Za vrijeme svog boravka na fakultetu, sudjelovala je u brojnim projektima te u organizaciji i realizaciji mnogih projekata na studentskoj razini („Pupovci u Vrapču“, 8. Međunarodni znanstveni skup „Istraživanja u edukacijsko-rehabilitacijskim znanostima“, Kongres studenata „ERFUSS-2014“ za koji su kao organizacijski odbor dobili dekanovu nagradu).


KOTIZACIJA

Kotizacija za dolazak na radionicu iznosi 150 HRK

PODACI ZA PLAĆANJE:

Primatelj: PARTUS CENTAR j.d.o.o.
Adresa: Ulica kneza Branimira 17, 10000 Zagreb
OIB: 98701748366
Broj računa (IBAN): HR4323600001102673480
Opis plaćanja: Radionica od posla do karijere

PDV se ne naplaćuje.
Za uplaćenu kotizaciju ćemo vam izdati račun.

Broj sudionika je ograničen. Prijavite se odmah i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

 

Prijavi se na radionicu

Želim naučiti više o:
 Osobnom razvoju Poslovnom razvoju Oboje Ništa od navedenog

Vaša dobna skupina:

Vaša stručna sprema:

Vaša poslovna pozicija:

Vaši kontakt podaci:Odaberite datum radionice na koji se želite prijaviti: