Danijel Bičanić | Partus Akademija
Danijel Bičanić

Danijel Bičanić

Danijel Bičanić karijeru prodajnog konzultanta i trenera započinje 2005. godine. Od tada je uspješno surađivao sa preko 300 tvrtki i obrta. Kao prodajni trener specijaliziran za rad na terenu, bio je prisutan na preko 5000 prodajnih razgovora kao prodajni mentor i coach. Održao je više od 600 radionica, seminara, predavanja i treninga. Po poslovnom tjedniku “Lider”, Danijel Bićanić je bio jedan od 100 najutjecajnijih poslovnih konzultanata u Hrvatskoj u 2013. godini.

Od prvog trenutka rada u konzultantskoj i trenerskoj branši, Danijelu je bilo jasno kako se prodaja usluga uvelike razlikuje od prodaje proizvoda. Stoga se maksimalno usredotočio na razvoj prilagođenog prodajnog sistema koji će mu olakšati i povećati prodajno poslovanje. Sad je odlučio svoj uspješan prodajni sistem podijeliti i sa drugim poduzetnicima koji traže kvalitetna rješenja za povećanje njihove prodaje usluga.

Osim knjige „Pucaj od posla!” Danijel je napisao još dvije knjige u izdanju vodeće nakladničke kuće za poslovnu literaturu u Hrvatskoj, Mate d.o.o. Radi se o prodajnom priručniku „Zabranjen ulaz prodavačima i psima” te o prvom priručniku na temu pronalaska kvalitetnog radnog mjesta u prodaji „Fit za prodaju!”. Uz to, Danijel je godinama bio kolumnist u „Poslovnom savjetniku” kao i na mnogobrojnim stručnim portalima.

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite