Hrvojka Becker | Partus Akademija
Hrvojka Becker

Hrvojka Becker

vanjska stručna suradnica - nutricionist

Hrvojka je inženjerka prehrambene tehnologije, nutricionist i certificirani Metabolic-Balance®terapeut. Akademsko obrazovanje stekla je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu; diplomski rad:Stabilnost vitamina u multivitaminskom napitku HPLC metodom.

U sklopu svog posla u okviru zdravstvenog sustava- poliklinike i privatne prakse svakodnevno djeluje na izradi individualnog plana prehrane za pacijente i klijente kroz proučavanje hranjivih vrijednosti namirnica, načina na koji hranjive materije mogu koristiti organizmu, te veze između prehrane i postizanja zdravog stanja pacijenta.
Primjenjujući znanstveno-holistički pristup u svojoj dosadašnjoj desetogodišnjoj praksi uspješno riješava probleme prekomjerne težine, kao i prehrambene probleme vezane uz razne bolesti današnjice kao što su ulcerozni colitis, dijabetes, bolesti jetre, chronova bolest, žučne bolesti, primjena bezglutenske dijete, dijete bez purina, bubrežne bolesti, dijete kod helicobacter pylori, ali i mnoge druge.

Hrvojka  također profesionalno djeluje na poslovima održavanja predavanja, edukacija i konzaltinga- područje: pravilna prehrana, prehrambeno inženjerstvo, redovna je kolumnistica magazina Wellbis, Mame&klinci te povremena suradnica u drugim javnim medijima te urednica i voditeljica portala www.zdravaprehrana.info

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite