Josipa Svetina | Partus Akademija
Josipa Svetina

Josipa Svetina

stručna suradnica & trener

Josipa Svetina je magistra socijalne pedagogije, a u Partusu radi kao stručna suradnica i trener. Kroz fakultetsko obrazovanje stekla je mnoge socijalne i komunikacijske vještine te znanja iz područja psihologije, sociologije, biologije i medicine.

Završila je prvi i drugi stupanj edukacije iz Neurolingvističke psihologije te stekla certifikat majstora neurolingvističke psihologija. Josipa je također i certificirani business coach.

Ima preko pet godina radnog iskustva u prodaji u okviru korporativnog sektora, gdje je stekla različita ekonomska znanja i vještine. Svoja znanja i vještine uspješno kombinira u radu na osobnom i poslovnom rastu i razvoju klijenata kroz držanje treninga, edukacija i individualnih coachinga.

Kao trener samostalno je vodila velik broj otvorenih i in-house edukacija iz područja komunikologije i leadershipa.

Za vrijeme svog boravka na fakultetu, sudjelovala je u brojnim projektima te u organizaciji i realizaciji mnogih projekata na studentskoj razini („Pupovci u Vrapču“, 8. Međunarodni znanstveni skup „Istraživanja u edukacijsko-rehabilitacijskim znanostima“, Kongres studenata „ERFUSS-2014“ za koji su kao organizacijski odbor dobili dekanovu nagradu).

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite