Mario Mustak | Partus Akademija
Mario Mustak

Mario Mustak

Mario Mustak je magistar socijalne pedagogije, a u Partusu radi kao vanjski stručni suradnik i trener. Kroz fakultetsko obrazovanje stekao je mnoge socijalne i komunikacijske vještine te znanja iz područja psihologije, sociologije, biologije i medicine.

Završio je prvi stupanj edukacije iz Neurolingvističke psihologije, kao i prvi stupanj realitetne psihoterapije.

Svoje radno iskustvo gradio je kroz rad u neprofitnim vladinim organizacijama, gdje je individualno i grupno savjetovao klijente, sudjelovao u procesu njihovog zapošljavanja, vodio grupe na temu motivacije, razvoja osobnih potencijala, kako upravljati svojim stanjem u stresnim situacijama i sl.

U Partusu, Mario surađuje u planiranju, organiziranju i provedbi grupnih radionica iz područja vođenja, komunikacije i motivacije, organiziranju i provođenju ispitivanja tržišta te organizaciji konferencija i sličnih događaja.

Mario je vrlo komunikativan, pristupačan i profesionalan u komunikaciji i radu s ljudima, sklon je timskom radu, prilagodljiv i nadasve odgovoran.

Na fakultetu, Mario je osvojio dekanovu nagradu za najbolji studentski rad „Pa što si ti dečko to upisao? – doživljaj studiranja socijalne pedagogije iz perspektive muških studenata 2016. godine.

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite