Mirela Španjol Marković | Partus Akademija
Mirela Španjol Marković

Mirela Španjol Marković

Mirela Španjol Marković vodeća je hrvatska poslovna konzultantica. Direktorica je i vlasnica tvrtke Ciceron komunikacije, specijalizirane za treninge iz područja retorike, komunikacijskih te prodajnih vještina i leadershipa. U svojoj 15-godišnjoj praksi održala je preko 1000 treninga u najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama.

Autorica je prvog hrvatskog priručnika za retoriku “Moć uvjeravanja“ koji je sa svojih 8000 prodanih primjeraka postao domaći bestseller.  Česta je gošća-komentatorica u elektroničkim medijima u analizi javnog nastupa političara i javnih govornika općenito. Školovala se na prestižnim domaćim i stranim poslovnim školama. Posjeduje train the trainer certifikate najpoznatijih njemačkih Instituta za poslovnu edukaciju (Haufe Akademie, Instatik, VA Akademie) iz područja komunikacije, prodaje i leadershipa.
Od 2012. godine, kad je završila certificirani program za coaching, bavi se intenzivno business coachingom.

Klijentima iz poslovnog svijeta, uglavnom top menadžerima i poduzetnicima, kroz  individualni coaching daje podršku u razvijanju osobnih potencijala u području komunikacije, leadershipa, organizacijskog razvoja te strateškog vođenja timova, kao i osobnog razvoja.

U najvećim hrvatskim tvrtkama provodi modularni leadership programe u kombinaciji s coachingom za top i visoki management. Recenzije polaznika na www.ciceron.hr

 

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite