Mirta Fraisman Čobanov | Partus Akademija
Mirta Fraisman Čobanov

Mirta Fraisman Čobanov

Moje ime je Mirta. Kada sam imala 19 godina završila sam Matematičku gimnaziju i rekla kako želim biti psihijatar ili psihoterapeut. Međutim, zbog velikog pritiska okoline završila sam na Ekonomiji, završila smjer financije i krenula raditi kao revizor i financijski analitičar. Iako sam imala uspješnu karijeru, nisam bila zadovoljna s poslom koji radim.

Moja  ljubav prema psihologiji i osobnom rastu i razvoju nikada nije nestala, samo se pojačala.  Paralelno uz posao i tada malo dijete i veliki minus na računu, odlučila sam napraviti zaokret i krenuti studirati psihoterapiju, NLP, hipnoterapiju i art terapiju.

Uz sve obaveze, posvetila sam se edukacijama iz područja koje su moja prva i prava ljubav. Nakon nekog vremena dala sam otkaz, otvorila svoju kompaniju Partus akademiju i već 12 godina radim posao koji volim i u kojem uživam. Osamnaest godina sam u braku i imam sad već odraslu kćer.

Blagoslovljena sam prijateljima i ljudima koje volim. Sretna sam što mogu reći kako nakon puno borbi i rada na sebi živim život u kojem zaista uživam. U slobodno vrijeme bavim se pjevanjem i pisanjem poezije, obožavam filmove i tenis. Obožavam pse i sve segmente kreativnog izražavanja. Moje edukacije uvijek su kreativne i interaktivne.

Jedna od mojih misija je pomoći ženama da žive život koji je u skladu s njihovim vrijednostima, da rade posao koji žele, osiguraju financijsku stabilnost, neovisnost i skladne i zadovoljavajuće obiteljske i prijateljske odnose. Posljednjih 12 godina kroz razne programe i individualni rad to i činim.

 

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite