Nika Regina | Partus Akademija
Nika Regina

Nika Regina

stručni suradnik

Nika je magistra psihologije (Filozofski fakultet u Zagrebu) i studentica MBA studija Korporativnih financija (Zagrebačka Škola Ekonomije i Menadžmenta).

U sklopu studentske razmjene studirala je menadžment na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta Sapienza u Rimu i u Partusu pohađa NLP edukaciju.

Znanja i vještine iz područja psihologije, ekonomije i financija praktično nadograđuje radom u multinacionalnim kompanijama u području ljudskih resursa i upravljanja kvalitetom. Interes i važnost pridaje neformalnom obrazovanju te nove ideje pronalazi u podcastima, člancima i knjigama. Te ideje dalje istražuje i razrađuje u razgovoru s kolegama i prijateljima.

U radu cijeni integritet, odgovornost i proaktivnost, a motiviraju ju zanimljivi izazovi i izvrsnost. Karijeru vidi kao priliku za primjenu i širenje znanja i iskustva u dinamičnoj, profesionalnoj i pozitivnoj atmosferi te kao priliku za aktivno sudjelovanje u stvaranju uspješne poslovne zajednice.

Svojim medicinskim teoretskim i praktičnim znanjem nadopunjuje usluge koje pruža Partus akademije, jer briga o zdravlju je temelj izvrsnosti svakog pojedinca.

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite