Željka Šeler | Partus Akademija
Željka Šeler

Željka Šeler

trenerica izvrsnosti za djecu

Željka je certificirani coach i trenerica izvrsnosti za djecu, kao i sretna i ponosna mama dva odlična učenika, sportaša i glazbenika Janka i Martina.

Uz formalno obrazovanje na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu uspješno je završila program NLP manager & business coach, te posjeduje certifikat NLP Practitioner i NLP Master, koji su odobreni od International network of Humanistic Neurolinguistic Psychology. Svoj osobni i profesionalni razvoj kontinuirano nadograđuje kroz razne treninge i edukacije kako iz područja financija tako i osobnog rasta i razvoja. Završila je program Coaching & NLP supervizija, a naučena znanja implementira u svakodnevnom radu, treninzima i radionicama.

Tijekom dvadesetogodišnjeg profesionalnog rada i razvoja, posjeduje višegodišnje iskustvo održavanja treninga za odrasle. Uspješno se bavi coachingom za djecu s naglaskom na poticanje i razvoj kreativnosti i samopouzdanja.

Raspolaže bogatim iskustvom i znanjima iz područja edukacijskih treninga i radionica, s više od stotinu održanih coaching session-a za djecu, te stručnim znanjima iz područja financija.

U slobodno vrijeme strastvena je plesačica, članica Zagrebačkog folklornog ansambla dr. Ivan Ivančan. Jako voli čitati, putovati i provoditi vrijeme u prirodi…

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite