Željka Šeler | Partus Akademija
Željka Šeler

Željka Šeler

trenerica i konzultantica

Željka Šeler mag. oec., stalni sudski vještak za financije, konzultantica koja je dvadesetogodišnje poslovno iskustvo u financijskom sektoru stjecala kao stručni suradnik na projektima IBRD i EBRD, stručni suradnik za kreditiranje te kao financijski analitičar u banci. Također posjeduje i preko 15 godina iskustva održavanja edukacijskih treninga.

Vlasnica je obrta specijaliziranog za poslovno savjetovanje i upravljanje. Raspolaže bogatim znanjima iz područja računovodstva, procjene boniteta poduzeća, planiranja, izrade i ocjene investicijskih projekata te razvoja projekata. Diplomirala je 1998. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, ovlašteni je samostalni voditelj knjigovodstva, računovodstva i financija i ovlašteni je voditelj projekata. Pohađala je FOIP studij, gdje je stekla certifikat za izradu i ocjenu investicijskih projekata, kao i certifikat za ocjenu boniteta poduzeća.

Uspješno je završila program NLP manager&business coach odobren od International network of Humanistic Neurolinguistic Psychology i posjeduje certifikat HNLP Master practitioner te stečena znanja implementira u svakodnevnom radu. Vesela je i pozitivna, voli ples i sport koji su ju naučili biti timski igrač.

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite