Zrinka Štetić Grubišić | Partus Akademija
Zrinka Štetić Grubišić

Zrinka Štetić Grubišić

Zrinka Štetić Grubišić je magistra psihologije, psihoterapeut u superviziji, coach te NLP master practitioner. Studij je završila na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Kroz svoje akademsko obrazovanje stekla je široka znanja i vještine iz područja psihologije. Po završetku studija radila je kao školski psiholog, nakon čega je promijenila smjer i otišla u privatno poduzetništvo. Voditeljica je psihološke platforme ZAMisli koja djeluje na Instagram-u i Facebook-u te vlasnica istoimenog obrta.

Područje interesa joj je rast i razvoj pojedinca kroz edukacije, radionice, psihoterapijski rad ali i organizacijsku psihologiju. Zahvaljujući stručnoj praksi u Psihološkom centru Sever te u Osnovnoj školi blaženog Alojzija Stepinca, stekla je brojna iskustva u području rada s djecom i roditeljima, terapijskog rada te školske i organizacijske psihologije. Položila je i nastavničke kompetencije, što joj je omogućilo teorijska znanja iz područja pedagogije, didaktike, metodike te praksu u primjeni i prenošenju znanja. Više puta je aktivno sudjelovala na Tjednu psihologije Hrvatskog psihološkog društva s radionicama o postavljanju ciljeva, samopoštovanju, te sreći i zadovoljstvu ljudi.

Trenutno je u psihoterapeut u superviziji iz smjera kibernetike i sistemske terapija, što je grana obiteljske terapije. Susreće se s individualnim radom s ljudima, a upravo ju ta edukacija i psihoterapijski rad potiču na svakodnevni rad na sebi. Coaching znanja i tehnike je razvijala i certificirala upravo kroz inovativne tehnike NLP-a u Partus akademiji.

Svoje srednjoškolsko obrazovanje završila je u XV. gimnaziji (MIOC) i u Glazbenom učilištu Elly Bašić u Zagrebu. Zahvaljujući jedanaestogodišnjem glazbenom obrazovanju, stekla je i struku glazbenika flautista. Vrijeme najviše voli provoditi u druženju, sviranju, pjevanju ili čitanju, a iznimno voli i vizualno uređivanje različitih digitalnih sadržaja.

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite