Zrinka Štetić | Partus Akademija
Zrinka Štetić

Zrinka Štetić

Zrinka Štetić je magistra psihologije, studij je završila na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Kroz svoje akademsko obrazovanje stekla je široka znanja i vještine iz područja psihologije. Posebno su joj bila zanimljiva područja organizacijske, socijalne, kognitivne psihologije te psihologije emocija.

Područje interesa joj je rast i razvoj pojedinca kroz edukacije, radionice, psihoterapijski rad ali i organizacijsku psihologiju. Zahvaljujući stručnoj praksi u Psihološkom centru Sever te u Osnovnoj školi blaženog Alojzija Stepinca, stekla je brojna iskustva u području rada s djecom i roditeljima, terapijskog rada te školske i organizacijske psihologije. Položila je i nastavničke kompetencije, što joj je omogućilo teorijska znanja iz područja pedagogije, didaktike, metodike te praksu u primjeni i prenošenju znanja.

Trenutno je u procesu vlastite edukacije iz psihoterapije, smjer kibernetika i sistemska terapija, što je grana obiteljske terapije. Susreće se s individualnim radom s ljudima, a upravo ju ta edukacija i psihoterapijski rad potiču na svakodnevni rad na sebi.

Više puta je aktivno sudjelovala na Tjednu psihologije Hrvatskog psihološkog društva s radionicama o postavljanju ciljeva, samopoštovanju, te sreći i zadovoljstvu ljudi. S kolegicama je pokrenula projekt popularizacije psihologije kao znanosti putem društvenih mreža. Sudjelovala je na brojnim drugim konferencijama i edukacijama.

 

Svoje srednjoškolsko obrazovanje završila je u XV. gimnaziji (MIOC) i u Glazbenom učilištu Elly Bašić u Zagrebu. Zahvaljujući jedanaestogodišnjem glazbenom obrazovanju, stekla je i struku glazbenika flautista. Vrijeme najviše voli provoditi u druženju, sviranju, pjevanju ili čitanju, a iznimno voli i vizualno uređivanje različitih digitalnih sadržaja.

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite