Body Brain uvodna radionica

Kako upravljati mislima, emocijama i stresom - što kaže neuroznanost

Radionica “Kako upravljati mislima, emocijama i stresom” održat će se:

u prostorijama Partus Akademije, Selska 137, u utorak 15. 10. 2024., 17:00 – 21:00 h.

Radionicu vodi Mirta Fraisman Čobanov, leadership coach & psihoterapeut.

Cijena radionice je 50 EUR.

Broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

 

Što Vas čeka na radionici

  • Naučit ćete kako su povezani um i tijelo
  • Znat ćete prepoznati prve znakove stresa i kako adekvatno reagirati
  • Svladat ćete moćne tehnike upravljanja s tjeskobom i anksioznosti
  • Naučit ćete kako se podići i motivirati kada nemate energije i kako prirodnim putem dugoročno poboljšati svoj fokus i produktivnost
  • Saznat ćete kako funkcioniraju neurotransmiteri u vašem mozgu  koji su odgovorni za to kako se osjećate
  • Naučit ćete kako prirodnim putem regulirati kemiju vašeg mozga

BodyBrain metoda koristi moćne tehnike rada na umu i tijelu temeljene na najnovijim otkrićima iz područja neuroznanosti koje će vam pomoći u boljem upravljanju mislima, emocijama i stresom. 

Što je BodyBrain trening?

Što vas još čeka na radionici

Što kažu polaznici

Željeli mi to priznati ili ne, osobni razvoj je temelj sreće. Bez obzira što sve u to ubrajali, rast i učenje uvijek su dio toga. Zato je toliko važno razumijeti da smo holistička bića i da sve što radimo ili promišljamo zaista djeluje na fizičko, emocionalno, mentalno i spiritualno tijelo. Kakvi su međuodnosi ovih razina i što možemo sami napraviti da poboljšamo svoju svakodnevicu? Upisati holistički body brain program i dozvoliti si da odvojimo vrijeme i energiju za neka nova učenja. Jer bez obzira koliko mislite da znate o nekom području uvijek je dobro čuti i nešto novo, prisjetiti se tih drevnih mudrosti koje još i danas funkcioniraju i omogućavaju nam da vidimo život iznad trodimenzionalne pojavnosti. Pa ako ste tragači ovo će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe za znanjem, vježbama i umrežavanjem.

Samo hrabro 😉

Picture of Melita Pavlek 

Melita Pavlek 

Kao tvrtka koja kontinuirano ulaže u razvoj i dobrobit naših zaposlenika, s ponosom gledamo na našu nedavnu odluku da angažiramo našu dugogodišnju suradnicu Mirtu Fraisman Čobanov i njene suradnike za provedbu  BodyBrain radionice.

Program radionice usmjeren na povezanost uma i tijela obogatio je naše menadžere, koji su sudjelovali na radionici, jedinstvenim tehnikama za prepoznavanje i upravljanje stresom, što je izrazito važno s obzirom na današnje zahtjevne radne izazove. Osvješćivanje veze između emocionalnog blagostanja i produktivnosti primjer je kako moderne organizacije trebaju prilaziti edukaciji svojih timova.

S obzirom na dobivene povratne informacije od naših zaposlenika o njihovu osobnom i profesionalnom napretku nakon radionice, smatramo da je “BodyBrain” metodologija nešto čemu ćemo se ponovno vratiti u budućnosti. Ovakve inicijative ne samo da povećavaju produktivnost, već i potiču stvaranje zdrave i poticajne radne kulture.

Možemo reći da je BodyBrain radionica bila vrijedno iskustvo koje iznova potvrđuje našu posvećenost cjelovitoj brizi o našim zaposlenicima te je snažno doprinijela razvoju harmoničnijeg i učinkovitijeg radnog okruženja.

Picture of Nataša Odak, menadžerica Razvoja ljudskih resursa u dm-u

Nataša Odak, menadžerica Razvoja ljudskih resursa u dm-u

HR manager
dm

BodyBrain je treća edukacija koju sam pohađala kod Mirte Fraisman Čobanov. Stvarno
savršeno osmišljena kao interdisciplinarni projekt u koju su implementirana sva njena znanja
kao managera i vrhunskog integrativnog psihoteraputa i kao bussines i life coacha. Sama
edukacija povezuje najnovija znanja (prezentirana od najboljih stručnjaka) iz psihologije,
neurologije, neuroznanosti, medicine, nutricionizma i manegementa. Cilj edukacije je
savladati tehnike upravljanja stresom i emocijama. Kako je Mirta izuzetno empatična i topla
osoba koja nastoji i svijet bussinesa učiniti takvim sigurno će Vam se promijeniti perspektiva
o sebi i o drugima. Ako želite povećati svoju emocionalnu inteligenciju, sačuvati svoje fizičko
i mentalno zdravlje i pri tom se dobro zabaviti – to bi bilo to što ćete dobiti BodyBrain
edukacijom.

Picture of Nada Hančević Horvat

Nada Hančević Horvat

NLP life & bussines coach i TA analitičar i savjetnik
Therapy Time
BodyBrain program bih preporučila kao najbolju investiciju svakoj kompaniji koja zaista želi razvijati liderstvo i dobrobit svojih zaposlenika.
Polugodišnji interaktivni program sa stručnjacima obuhvaća najnovije tehnike i najvažnija znanja iz multidisciplinarnih područja BodyBrain metode koje sam odmah uspjela integrirati u osobni svakodnevni život kao i profesionalni rad s mojim klijentima kao coach i mentor za razvoj lidera i karijera.
Kako na vrijeme prepoznati znakove stresa u tijelu, kako upravljati emocijama, kako mijenjati nezdrave navike u zdrave, sve to koristeći jednostavne i brze tehnike, zapravo je najvažnije znanje poslovne današnjice kojima poslodavci mogu pomoći svojim zaposlenicima voditi zdraviji, a time i zadovoljniji život i posao. Glavna lekcija BodyBrain programa koju nosim sa sobom je kako biti bolji čovjek i lider prema sebi i drugima i kako odgovorno voditi brigu o skladu svojeg cjelokupnog zdravlja – mentalnog, tjelesnog i emocionalnog.
Picture of Ksenija Genc Novak

Ksenija Genc Novak

Odličan program. Uči vas kako da razumijete što vam se događa i kako da upravljate svojim životom.

Puno praktičnih primjera, vrhunski predavači i poticajna atmosfera. Kvaliteta života mi se jako poboljšala zahvaljujući naučenom. Većinu tehnika i alata naučenih na programu primjenjujem svakodnevno. Preporučila bih program svima koji žele unaprijediti kvalitetu života i poduzeti nešto za sebe.

Nataša J.

Prethodno
Sljedeće

Dodatne informacije

Radionica je namijenjena svima koji žele saznati kako upravljati mislima, emocijama i stresom kako bi bili uspješni, zadovoljni i ostvarivali izvrsne rezultate.  Posebno se preporuča menadžerima, voditeljima, poduzetnicima, HR menadžerima, coachevima i psihoterapeutima.

Predznanje apsolutno nije preduvjet za pristupanje radionici. Na radionici ćete dobiti sva potrebna znanja za primjenu naučenog u praksi.

 

Jedini preduvjeti za prisustvo na radionici su znatiželja i želja za učenjem.

 

O trenerici

Mirta Fraisman Čobanov

Direktorica i voditeljica akademije

Prijavite se na radionicu - cijena 50 EUR