BODYBRAIN CERTIFIKACIJSKI TRENING

Trening uma i tijela za postizanje vrhunskih rezultata
uz očuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja

Ovaj trening se posebno preporuča menadžerima, voditeljima, poduzetnicima, sportskim trenerima, psihoterapeutima, coachevima te svima onima koji žele bolje naučiti upravljati svojim umom, tijelom i živčanim sustavom. Predznanje nije potrebno.  Dobivate znanja i tehnike bazirane na BodyBrain Metodi TM, koje možete odmah primijeniti u praksi i koje provjereno daju rezultate.

Menadžer ste, voditelj ili poduzetnik…

Kroz ovaj trening naučit ćete kako postići vrhunske rezultate u svom poslovnom i privatnom životu, a pritom zadržati zadovoljstvo u procesu ostvarenja ciljeva. Saznat ćete kako dugoročno osigurati balans između svojih obaveza i kako uz to očuvati svoje fizičko i mentalno zdravlje.

Razumjet ćete kako prevenirati i smanjiti bolove u tijelu, očuvati zdravlje kralježnice te smanjiti fizičke i psihičke manifestacije stresa. Naučit ćete kako malim promjenama u načinu rada i svakodnevnom funkcioniranju postići život ispunjen energijom i zdravljem.

Saznat ćete i kako pametnije koristiti svoju energiju, poboljšati fokus te dugoročno podići razinu motivacije, koncentracije i produktivnosti. Usvojit ćete  moćne tehnike upravljanja stresom i emocijama, koje će vam pomoći da u izazovnim situacijama zadržite svoj unutarnji mir.

HR manager ste, poslovni trener, coach ili psihoterapeut…

Osoba ste koja jednostavno želi biti uspješna, zadovoljna i dobro se osjećati u svom tijelu …

Što je BodyBrain metoda TM

BodyBrain metoda koristi tehnike i znanja iz područja psihologije,  mentalnog treninga, medicine, funkcionalne neurologije, tjelesne psihoterapije, psihijatrije, fizioterapije,  polivagalne teorije i neurolingvističke psihologije.

Pomaže boljem razumijevanju funkcioniranja uma i tijela.

Sadrži jednostavne i lako primjenjive znanstvene metode, alate i tehnike, koje podižu razinu mentalne i fizičke čvrstoće, podižu fokus i koncentraciju, smanjuju negativne utjecaje stresa, poboljšavaju imunitet i zdravlje, osiguravaju energiju, fokus i koncentraciju potrebnu za postizanje željenih rezultata i ciljeva.

Kako izgledaju moduli

Moduli se održavaju jednom mjesečno – petkom od 17 h do 20 h i subotom od 9 do 16 h. Svaki modul sastoji se od edukacijskog  i praktičnog djela, u kojem ćete odmah iskoristiti tehnike i alate koje možete primijeniti u konkretnim situacijama.

Svaki modul će voditi iskusni tim stručnjaka (coacheva, liječnika, psihoterapeuta i trenera) koji će vam pomoći da upoznate svoj um, tijelo i naučite tehnike i alate za regulaciju vašeg živčanog sustava.

Što sve dobivate u programu?

Što kažu polaznici

Željeli mi to priznati ili ne, osobni razvoj je temelj sreće. Bez obzira što sve u to ubrajali, rast i učenje uvijek su dio toga. Zato je toliko važno razumijeti da smo holistička bića i da sve što radimo ili promišljamo zaista djeluje na fizičko, emocionalno, mentalno i spiritualno tijelo. Kakvi su međuodnosi ovih razina i što možemo sami napraviti da poboljšamo svoju svakodnevicu? Upisati holistički body brain program i dozvoliti si da odvojimo vrijeme i energiju za neka nova učenja. Jer bez obzira koliko mislite da znate o nekom području uvijek je dobro čuti i nešto novo, prisjetiti se tih drevnih mudrosti koje još i danas funkcioniraju i omogućavaju nam da vidimo život iznad trodimenzionalne pojavnosti. Pa ako ste tragači ovo će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe za znanjem, vježbama i umrežavanjem.

Samo hrabro 😉

Melita Pavlek 

Kao tvrtka koja kontinuirano ulaže u razvoj i dobrobit naših zaposlenika, s ponosom gledamo na našu nedavnu odluku da angažiramo našu dugogodišnju suradnicu Mirtu Fraisman Čobanov i njene suradnike za provedbu  BodyBrain radionice.

Program radionice usmjeren na povezanost uma i tijela obogatio je naše menadžere, koji su sudjelovali na radionici, jedinstvenim tehnikama za prepoznavanje i upravljanje stresom, što je izrazito važno s obzirom na današnje zahtjevne radne izazove. Osvješćivanje veze između emocionalnog blagostanja i produktivnosti primjer je kako moderne organizacije trebaju prilaziti edukaciji svojih timova.

S obzirom na dobivene povratne informacije od naših zaposlenika o njihovu osobnom i profesionalnom napretku nakon radionice, smatramo da je “BodyBrain” metodologija nešto čemu ćemo se ponovno vratiti u budućnosti. Ovakve inicijative ne samo da povećavaju produktivnost, već i potiču stvaranje zdrave i poticajne radne kulture.

Možemo reći da je BodyBrain radionica bila vrijedno iskustvo koje iznova potvrđuje našu posvećenost cjelovitoj brizi o našim zaposlenicima te je snažno doprinijela razvoju harmoničnijeg i učinkovitijeg radnog okruženja.

Nataša Odak, menadžerica Razvoja ljudskih resursa u dm-u

BodyBrain je treća edukacija koju sam pohađala kod Mirte Fraisman Čobanov. Stvarno
savršeno osmišljena kao interdisciplinarni projekt u koju su implementirana sva njena znanja
kao managera i vrhunskog integrativnog psihoteraputa i kao bussines i life coacha. Sama
edukacija povezuje najnovija znanja (prezentirana od najboljih stručnjaka) iz psihologije,
neurologije, neuroznanosti, medicine, nutricionizma i manegementa. Cilj edukacije je
savladati tehnike upravljanja stresom i emocijama. Kako je Mirta izuzetno empatična i topla
osoba koja nastoji i svijet bussinesa učiniti takvim sigurno će Vam se promijeniti perspektiva
o sebi i o drugima. Ako želite povećati svoju emocionalnu inteligenciju, sačuvati svoje fizičko
i mentalno zdravlje i pri tom se dobro zabaviti – to bi bilo to što ćete dobiti BodyBrain
edukacijom.

Nada Hančević Horvat

BodyBrain program bih preporučila kao najbolju investiciju svakoj kompaniji koja zaista želi razvijati liderstvo i dobrobit svojih zaposlenika.
Polugodišnji interaktivni program sa stručnjacima obuhvaća najnovije tehnike i najvažnija znanja iz multidisciplinarnih područja BodyBrain metode koje sam odmah uspjela integrirati u osobni svakodnevni život kao i profesionalni rad s mojim klijentima kao coach i mentor za razvoj lidera i karijera.
Kako na vrijeme prepoznati znakove stresa u tijelu, kako upravljati emocijama, kako mijenjati nezdrave navike u zdrave, sve to koristeći jednostavne i brze tehnike, zapravo je najvažnije znanje poslovne današnjice kojima poslodavci mogu pomoći svojim zaposlenicima voditi zdraviji, a time i zadovoljniji život i posao. Glavna lekcija BodyBrain programa koju nosim sa sobom je kako biti bolji čovjek i lider prema sebi i drugima i kako odgovorno voditi brigu o skladu svojeg cjelokupnog zdravlja – mentalnog, tjelesnog i emocionalnog.

Ksenija Genc Novak

Odličan program. Uči vas kako da razumijete što vam se događa i kako da upravljate svojim životom.

Puno praktičnih primjera, vrhunski predavači i poticajna atmosfera. Kvaliteta života mi se jako poboljšala zahvaljujući naučenom. Većinu tehnika i alata naučenih na programu primjenjujem svakodnevno. Preporučila bih program svima koji žele unaprijediti kvalitetu života i poduzeti nešto za sebe.

Nataša J.

Prethodno
Sljedeće

Što vas čeka u 6 modula

 • Naučit ćete kako su povezani um i tijelo
 • Naučit ćete prepoznati prve znakove stresa
 • Svladat ćete moćne tehnike upravljanja stresom
 • Naučit ćete što vam govori vaše tijelo kada vas nešto boli i kako smanjiti bol bez lijekova
 • Naučit ćete kako prevenirati i smanjiti bolove u leđima i mišićima koji su posljedica stresa te kako dugoročno održati zdravlje kralježnice
 • Naučit ćete kako prirodnim putem podići razinu vlastite energije i održati visoku razinu produktivnosti i efikasnosti
 • Naučit ćete kako nastaju emocije i kako njima upravljati
 • Naučit ćete kako funkcioniraju neurotransmiteri u vašem mozgu koji su odgovorni za to kako se osjećate
 • Naučit ćete kako prirodnim putem regulirati kemiju vašeg mozga
 • Svladat ćete moćne tehnike upravlljanja fokusom i koncentracijom
 • Naučit ćete kako smanjiti prokrastinaciju
 • Naučit ćete kako upravljati okidačima koji vas izbacuju iz zone optimalnog funkcioniranja
 • Saznat ćete zašto su crijeva naš drugi mozak i kako pravilnom prehranom održati dugoročno visoku razinu produktivnosti i efikasnosti
 • Naučit ćete kako vam prehrana može pomoći u regulaciji vaših emocija
 • Saznat ćete kako čuti i slušati intuiciju prilikom donošenja važnih poslovnih i privatnih odluka
 • Naučit ćete kako s jednostavnim vježbama poboljšati vašu probavu i opći osjećaj zadovoljstva
 • Naučit ćete kako samostalno koristiti tehnike akupresure za smanjenje stresa
 • Naučit ćete kako prevenirati sagorijevanje
 • Saznat ćete kako funkcionira vaš mozak
 • Saznat ćete kako prevenirati glavobolje i smanjiti ih
 • Naučit ćete koji je vaš karakterni oklop
 • Saznat ćete koji je vaš sustav kreiranja odnosa s drugima
 • Naučit ćete kako postaviti jasne granice u poslovnim i privatnim odnosima
 • Naučit ćete kako prepoznati optimalno stanje u kojem su vaš um i tijelo u balansu
 • Naučit ćete kako dugoročno održati zdravlje srca
 • Svladat ćete tehnike BodyBrain metode za dugotrajno održavanje optimalnog mentalnog i fizičkog stanja
 • Naučit ćete kako dugoročno postizati ciljeve i sačuvati psihičko, fizičko i mentalno zdravlje
 • Napravit ćete plan dugotrajnog održavanja vašeg fizičkog zdravlja, mentalne čvrstoće i kako pomoći drugima u postizanju i podizanju mentalne čvrstoće
 • Ponovit ćete sve naučeno i napraviti mapu vašeg živčanog sustava koja će vam pomoći u dugotrajnom održavanju zdravlja, fizičke i psihičke ravnoteže i postizanja vrhunskih osobnih, poslovnih i sportskih rezultata
 • Na ovom modulu bit će prisutni svi predavači kojima ćete moći postavljati dodatna pitanja

Prijavite se i ostvarite popust za rane prijave.

 Za rane prijave do 31. 7. 2024. cijena iznosi 1700 EUR. Puna cijena programa iznosi 1900 EUR i cijena se može platiti uz 6 rata. Svi polaznici koji plate puni iznos kotizacije do 31. 7. dobivaju na poklon priručnik “Pobjedite stres” za smanjenje negativnih učinaka stresa na zdravlje.

Prijave su otvorene do popunjavanja grupe. Broj polaznika je ograničen. Osiguran rad u malim grupama. 

O trenerima

dr. med. doktorica znanosti i docentica iz područja biomedicine i zdravstva, specijalist psihijatar

Prijava na BodyBrain certifikacijski program