EU projekti

Better Drivers

Naziv projekta na hrvatskom: Omogućavanje pružanja integrirane usluge vozačima urbanih putnika
Naziv projekta na engleskom: Enabling Urban Passenger Drivers to Provide an Integrated

Service

Projekt financira: Erasmus+ KA210-ADU – Small-scale partnerships in adult education
Trajanje projekta: listopad 2022 – travanj 2024
Referentni broj: 2022-1-RO01-KA210-ADU-000082243

Projektni partneri

TCD Transport Direct (Romania) – project lead
Institut Prvi Korak (Croatia)
Partus Akademija (Croatia)

Kratki opis projekta

Svi mi s vremena na vrijeme koristimo Uber ili sličnu aplikaciju za gradsku vožnju. To nije samo vožnja od točke A do točke B, već cjelovita usluga koju nude vozač i prijevoznička tvrtka. Ona je malo složenija od samog prijevoza putnika jer podrazumijeva ljudsku interakciju. Uz to treba uzeti u obzir sve ono što može biti potencijalni izvor nesporazuma u komunikaciji. To se prije svega odnosi na jezične barijere, kulturni krug iz kojeg dolazimo, emocionalno stanje u kojem se nalazimo.

Kako bismo se uhvatili u koštac sa svim izazovima, pokrenuli smo edukacijski projekt za europske vozače u partnerstvu s rumunjskom prijevozničkom tvrtkom, TCD Transport i osmislili niz treninga koji omogućavaju vozačima da razviju svoje komunikacijske vještine, porade na osobnom brendingu i nauče tehnike kako se nositi s teškim situacijama. Sve tehnike, savjete i vježbe koje preporučujemo unutar vodiča mogu se koristiti unutar bilo kojeg poslovnog područja. Ukoliko radite s ljudima vaše komunikacijske vještine moraju biti odlične, trebate razumjeti važnost mentalnog i fizičkog zdravlja te poznavati osnove osobnog brendiranja.

U sklopu projekta nastao je digitalni standardizirani vodič koji će pomoći svakom europskom vozaču u pružanju učinkovitijih usluga.

Posjetite web stranicu projekta za više informacijahttps: https://betterdrivers.eu/

Glavni partner projekta TCD Transport Direct: https://tcdtransport.com/

Izjava o odricanju od odgovornosti

Ova publikacija izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.