Program

New Code Leadership in house treninzi

Učinkoviti programi za razvoj managera, lidera i timova

Akademija za razvoj managera

“Akademija za razvoj managera” sastoji se od niza programa zamišljenih kao pomoć managerima i liderima u lakšem i uspješnijem nošenju sa svakodnevnim izazovima posla. Svi programi se mogu prilagoditi potrebama organizacije i dogovorenim ciljevima. Svi treninzi baziraju se na razvoju mentalne izvrsnosti, izvrsnoj komunikaciji i odnosu s drugima te izvrsnosti u vođenju. Ovaj cjelovit i integrativan pristup omogućava dugotrajne rezultate, trajne pozitivne promjene i napredak.

Smart leadership program

Svrha programa je pružanje podrške managerima, liderima i voditeljima timova u razvoju stila vođenja, koji se bazira na poznavanju vlastite osobnosti, poznavanju i razvoju vještina vođenja, razumijevanju osobnosti i komparativnih prednosti članova tima te izvrsnoj komunikaciji i prezentaciji.

SMART leadership program sastoji se od 28 unaprijed sastavljenih tematskih modula, koji se prilagođavaju potrebama i ciljevima organizacije i od koji se sastavljaju tailor-made treninzi i predavanja. Treninzi se baziraju na dva područja razvoja:

  1. Osobna izvrsnost – osobni rast i razvoj
  2. Poslovna izvrsnost – vještine vođenja

New code leadership akademija

Leadership akademija je cjelovit program edukacije, koji se sastoji od 8 edukacijskih modula u ukupnomtrajanju od 64 sata, zamišljenih kao pomoć managerima za lakše i uspješnije nošenje sa svakodnevnim izazovima posla.
Akademija je usmjerena na 3 glavne tematske cjeline:

  1. Osnove uspješnog vođenja & osobno vodstvo
  2. Stvaranje pobjedničkog tima & upravljanje
  3. Vještine vođenja

Poslovni doručak

Poslovni doručak je brz i učinkovit program namijenjen managerima za razvoj vještina vođenja te kao pomoć za uspješno nošenje sa svakodnevnim izazovima posla i uspostavljanje osobne i poslovne ravnoteže.
Program se odvija jednom tjedno u jutarnjim satima uz kavu i doručak, a uključuje edukaciju i razmjenu poslovnih znanja i ideja između polaznika te primjenu tehnika i alata Treninga izvrsnosti.
Program se sastoji od 6 modula, koji se održavaju u kontinuitetu od 6 tjedana dinamikom jednom tjedno ili jednom u dva tjedna u jutarnjim terminima.

Manager kao poslovni trener/coach

Program “Manager kao poslovni trener – coach” je intenzivan program koji omogućava managerima svladavanja najefikasnijih tehnika i vještina coachinga te ih osposobljava za samostalno provođenje coachinga na radnom mjestu.

Ovaj program je specifičan po tome što u relativno kratkom razdoblju omogućava managerima uvođenje procesa coachinga kroz razgovor u okviru dnevnih poslovnih aktivnosti te daje odmah vidljive rezultate.

Treninzi za razvoj tima

Treninzi za razvoj tima namijenjeni su stvaranju timske kohezije, podizanju motivacije, produktivnosti i efikasnosti članova tima i osnaživanju članova tima u nošenju sa svakodnevnim izazovima posla.

Power team trening

Power team trening je trening namijenjen podizanju motivacije, efikasnosti i poslovnih rezultata tima, poboljšanju suradnje između članova tima te posljedično poboljšanju organizacijske klime.

U treningu se koriste tehnike i alati Treninga izvrsnosti, timskog i grupnog coachinga kako bi u što kraćem vremenu dali željene rezultate.

Power 2 succeed

Program je namijenjen  podizanju energije, motivacije i proaktivnosti članova tima kroz gostovanje uspješnih osoba iz svijeta sporta, umjetnosti i businessa, s ciljem podizanja motivacije i morala, pozitivnog stava i odgovornosti za postizanje vrhunskih rezultata unatoč izazovima i preprekama. Ovaj team building program uključuje:

a) Održavanje motivacijskih predavanja i okruglog stola s gostima
b) Organizaciju grupnih aktivnosti
c) Organizaciju zabavnih sadržaja (večera, glazba ples)

Anti stres team building

Antistress Team building je tematski team building trening namijenjen osnaživanju članova tima u nošenju sa svakodnevnim izazovima posla te razvoju timske kohezije u pozitivnom okruženju.

Naši klijenti i partneri

Kontaktirajte nas za više informacija