Uvjeti korištenja

Uvjeti i pravila korištenja vrijede za web stranicu i za sve pridružene stranice i servise koji pripadaju domeni partus-akademija.com.

Uvod

Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uvjete korištenja prije daljnjeg korištenja internetske stranice partus-akademija.com, dalje u tekstu WEB STRANICA.
Uvjeti i pravila korištenja vrijede za WEB STRANICU i za sve pridružene stranice i servise koji pripadaju domeni partus-akademija.com.
Korisnik je svaka osoba koja pristupa i/ili koristi usluge WEB STRANICE, što podrazumijeva neregistrirane korisnike, registrirane korisnike i poslovne subjekte koji se na osnovi ugovornog odnosa koriste uslugama WEB STRANICE.

Opće odredbe

Korištenjem WEB STRANICE smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Zadržavamo pravo promjena, modifikacija i dopuna uvjeta korištenja WEB STRANICE u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave. Korisnik je dužan redovito čitati Uvjete i pravila korištenja te se smatra da je pristupanjem WEB STRANICAMA upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima njihova korištenja.

Autorsko pravo

Sadržaj na WEB STRANICAMA zaštićen je autorskim pravima. Svako neovlašteno kopiranje bilo kojeg dijela sadržaja WEB STRANICE predstavlja povredu Zakona o zaštiti autorskih prava te za sobom povlači pravne posljedice. Dokumenti, podatci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korisnik koji smatra da je WEB STRANICA povrijedila njegova autorska prava ovlašten je takav sadržaj odmah prijaviti na adresu privatnost@partus-akademija.com. Svaka takva prijava biti će odmah razmotrena i, u slučaju utvrđivanja povrede, sporni sadržaj će biti uklonjen u najkraćem mogućem roku.

Ograničenje odgovornosti

Korisnik koristi WEB STRANICE isključivo na svoju vlastitu dogovornost. Vlasnici WEB STRANICE će uložiti razuman napor kako bi se na WEB STRANICI našli točni i aktualni podaci, ali ne mogu biti odgovorni za njihovu točnost i potpunost, kao ni da se korištenje ove WEB STRANICE neće odvijati bez prekida. Vlasnici WEB STRANICE zadržavaju pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

WEB STRANICE mogu sadržavati poveznice na druge internetske stranice koje uređuju treće osobe, čiji sadržaj nije pod nadzorom vlasnika WEB STRANICE i ne preuzimamo nikakvu odgovornost u pogledu njihovog sadržaja.

Izjave prikazane na povezanim stranicama nisu naše i izričito se ograđujemo od svakog sadržaja na internetskim stranicama trećih za koje postoje poveznice na WEB STRANICI. Osobito ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kršenja zakonskih odredbi ili kršenja prava trećih do kojih dolazi na tim stranicama.

Za internetske stranice do kojih se dolazi putem hiperveza na WEB STRANICI i za njihov sadržaj odgovorni su isključivo vlasnici tih stranica, kao i za prodaju proizvoda koji se tamo nude te za rješavanje povezanih narudžbi.

Ovo odricanje od odgovornosti vrijedi za sve poveznice koje se prikazuju na WEB STRANICI te za sav sadržaj internetskih stranica na koje je korisnik usmjeren putem takvih poveznica.