Nataša Jeličić

NLP Group & Team coach

Moje ime je Nataša. Oduvijek sam bila znatiželjna i zanimala se za svijet oko sebe. Sanjala sam velike snove i nisam prihvaćala da nešto ne mogu. 18 godina bavila sam se suvremenim plesom i plesnom edukacijom. Naučila sam plesati kroz život i veseliti se svakoj novoj izvedbi.

Nakon završene Opće gimnazije upisala sam studij prava. Životne okolnosti odvele su me u organizaciju događanja, kulturni i zabavni sektor, a kasnije u komunikacije, odnose s javnošću i medije. Završila sam Menadžment u kulturi i diplomski studij Menadžment u turizmu.

Od 2007. radim u visokom obrazovanju. Zahvaljujući radu na sebi i osobnom rastu prebrodila sam krizne životne situacije. Preuzela sam odgovornost za svoj život. Naučila sam živjeti u sadašnjem trenutku i slušati svoje tijelo. Teške trenutke prihvaćam i nastojim upravljati svojim emocijama.

Certificirana sam New Code Leadership group and team coach, NLP practitioner i NCL coach.

Obitelj i prijatelji su mi potpora i podrška. Ulažem veliki dio sebe u naše odnose. Plešem, kuham, čitam i igram se. Djevojčica u meni je prisutna.

Kroz radionice i individualan rad pomažem klijentima nositi se s promjenama i neizvjesnostima. Vjerujem da je moguće ostvariti emocionalni i tjelesni balans. Jedna od mojih misija je podrška ženama u prihvaćanju sebe i osobnom rastu i razvoju.