Život bez stresa i bez boli - BodyBrain metoda | Partus Akademija

Besplatna radionica “Život bez stresa i bez boli” održat će se:

uživo u prostoru Partus akademije (Selska cesta 137, polukat) u ponedjeljak 27.02.2023., 18-20.30 h.

Radionicu vode iskusni treneri i predavači (Mirta Fraisman Čobanov, leadership coach & psihoterapeut te Ivan Radičev, fizioterapeut & osteopat).

Broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Možete li živjeti bez stresa i bez boli

Stres je sastavni dio našeg života, a bol odgovor našeg organizma kada je izložen stresu, psihičkoj ili fizičkoj traumi.

Ne možete se u potpunosti riješiti stresa i boli, ali možete ih značajno umanjiti i naučiti njima upravljati.

BodyBrain metoda koristi moćne tehnike rada na umu i tijelu koje vam u tome mogu pomoći.

 

Što je BodyBrain trening?

  • BodyBrain trening je trening uma i tijela za regulaciju živčanog sustava i postizanje vrhunskih osobnih, poslovnih i sportskih rezultata.
  • Pomaže vam izgraditi dugoročnu otpornost na stres, poboljšati produktivnost, fokus i koncentraciju.
  • Uči vas kako povećati razinu osobne energije i motivacije, poboljšati zdravlje i imunitet i pri tome ostvarivati željene rezultate i ciljeve

Što ćete naučiti na radionici

  • Naučit ćete prepoznati prve znakove koji vam pokazuju da su vaš um i tijelo van balansa i kako odmah reagirati
  • Naučit ćete konkretne tehnike i alate za smanjenje stresa, koje rade na regulaciji vašeg živčanog sustava
  • Naučit ćete prepoznati psihološke i fizičke uzroke vaših bolova te dobiti jasne i konkretne upute kako si pomoći
  • Naučit ćete kako se staviti u “zonu” optimalno stanje u kojem vaše tijelo i um daju najbolje rezultate uz minimalnu potrošnju energije.

Dodatne informacije

Kome je namijenjena radionica?

Radionica je namijenjena svima koji žele saznati kako upravljati sa stresom i s boli kako bi bili uspješni, zadovoljni i ostvarivali izvrsne rezultate.  Posebno se preporuča menadžerima, voditeljima, sportskim trenerima, fizioterapeutima, psihoterapeutima i coachevima.

 

Trebam li imati ikakva predznanja?

Predznanje apsolutno nije preduvjet za pristupanje radionici. Na radionici ćete dobiti sva potrebna znanja za primjenu naučenog u praksi.

Postoje li preduvjeti za pristupanje radionici?

Jedini preduvjeti za prisustvo na radionici su znatiželja i želja za učenjem.

O trenerima

Srednju medicinsku školu završio sam u Zagrebu gdje sam bio i član Košarkaškog kluba Cibona i Hrvatske košarkaške reprezentacije. Tijekom završavanja juniorskog staža imao sam ozbiljniju ozljedu koja me usporila i udaljila sa trena na godinu dana. Kroz taj period nisam baš uspio pronaći rješenje za svoje bolove, pronaći njen uzrok, a moja se karijera nije više razvijala u željenom smjeru. U tom periodu u kojem nisam mogao igrati zbog ozljede, odlučujem se na odrađivanje pripravničkog staža godinu dana u Vinogradskoj bolnici kao medicinski tehničar na odjelu za intezivno liječenje. Osobno „negativno“ iskustvo te želja za boljim poznavanje ljudskog tijela, njegove anatomije, fiziologije usmjerile su me na studij fizioterapije na kojem sam htio naučiti više o zdravlju, rehabilitaciji, liječenju i pomaganju drugima.

Iskustvo rada sa sporta... Više

Mirta Fraisman Čobanov, završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine na Henley Management Collegu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Svoju poslovnu karijeru započinje u tvrtki KPMG, a nastavlja u HBOR-u gdje pokreće projekt interne edukacije unutar odjela ljudski resursa. Educira 12 internih trenera te pet godina uspješno vodi internu akademiju za edukaciju. Zbog sve većeg interesa u pravcu razvoja ljudskih resursa 2007. godine započinje edukaciju iz Humanističko neurolingvističke psihologije, koju završava 2009. godine stjecanjem naslova trenera i coacha Humanističko neurolingvističke psihologije na studiju u Arizoni, USA. 2010. godine osniva centar za edukaciju i savjetovanje Partus, odlazi u New York, USA gdje stječe naziv certificiranog hipnoterapeuta, priznatog od American Bord o... Više