Kreativnost koja je potrebna u stvaranju nove modne linije, potrebna je i za stvaranje novih odnosa

New Code Leadership & coaching akademija stvorena je i za kreativce koji vode svoje poslovanje. Pročitajte kako naša akademija pomaže i modnim dizajnerima i poduzetnicima:

 

Koja je bila Vaša motivacija za upis New Code Leadership & coaching akademije?

Pa nekako povezujem modu s ljudima. Kreativnost koja je potrebna u stvaranju nove modne linije, potrebna je i za stvaranje novih odnosa. Najviše me motiviralo upoznati nove vještine vođenja sebe i steći neka nova poznanstva prvenstveno za sebe, ali i za posao, nikad ne znate.

Također, najviše sam problema imala s prezentacijom sebe i svojih znanja, tako da me i to interesiralo.

 

Koje biste tehnike izdvojili da su Vam pomogle u poslu?

Svakako Disneyeva strategija kreativnosti i sve tehnike za donošenje odluka. Kroz Disneyevu tehniku sam shvatila gdje se kočim u kreativnosti, uvijek previše sanjam, pa onda imam problema riješiti se nekih stvari kroz korak analiziranja. Ova tehnika me super osvijestila.

 

A koja tehnika Vam se pokazala najboljom u privatnom životu?  

Definitivno hijerarhija ideja. Po horoskopu sam vaga i uvijek nešto važem, pa tako i odluke za sebe, djecu, obitelj. Kroz tehniku imam osjećaj da sam dobila drugačiji „mindset“, gledam na dobitke neke odluke, a ne samo na ono što gubim.

 

Kome biste preporučili NCL & coaching akademiju?

Svima majkama, ženama i poduzetnicama u jednom. Odlična za vođenje ljudi i slaganje prioriteta u poslu, kao i privatnog i poslovnog života.

 

Ako i Vas zanima naša New Code Leadership & coaching akademija, pročitajte više OVDJE.

Također, prijavite se na info sastanak OVDJE.