New Code Leadership in house treninzi | Partus Akademija

Akademija za razvoj managera

“Akademija za razvoj managera” sastoji se od niza programa zamišljenih kao pomoć managerima i liderima u lakšem i uspješnijem nošenju sa svakodnevnim izazovima posla. Svi programi se mogu prilagoditi potrebama organizacije i dogovorenim ciljevima. Svi treninzi baziraju se na razvoju mentalne izvrsnosti, izvrsnoj komunikaciji i odnosu s drugima te izvrsnosti u vođenju. Ovaj cjelovit i integrativan pristup omogućava dugotrajne rezultate, trajne pozitivne promjene i napredak.

SMART LEADERSHIP PROGRAM

Svrha programa je pružanje podrške managerima, liderima i voditeljima timova u razvoju stila vođenja, koji se bazira na poznavanju vlastite osobnosti, poznavanju i razvoju vještina vođenja, razumijevanju osobnosti i komparativnih prednosti članova tima te izvrsnoj komunikaciji i prezentaciji.
SMART leadership program sastoji se od 28 unaprijed sastavljenih tematskih modula, koji se prilagođavaju potrebama i ciljevima organizacije i od koji se sastavljaju tailor-made treninzi i predavanja. Treninzi se baziraju na dva područja razvoja:

  1. Osobna izvrsnost – osobni rast i razvoj
  2. Poslovna izvrsnost – vještine vođenja
Kontaktirajte nas za više informacija

NEW CODE LEADERSHIP AKADEMIJA

Leadership akademija je cjelovit program edukacije, koji se sastoji od 8 edukacijskih modula u ukupnomtrajanju od 64 sata, zamišljenih kao pomoć managerima za lakše i uspješnije nošenje sa svakodnevnim izazovima posla.
Akademija je usmjerena na 3 glavne tematske cjeline:

  1. Osnove uspješnog vođenja & osobno vodstvo
  2. Stvaranje pobjedničkog tima & upravljanje
  3. Vještine vođenja
Kontaktirajte nas za više informacija

POSLOVNI DORUČAK

Poslovni doručak je brz i učinkovit program namijenjen managerima za razvoj vještina vođenja te kao pomoć za uspješno nošenje sa svakodnevnim izazovima posla i uspostavljanje osobne i poslovne ravnoteže.
Program se odvija jednom tjedno u jutarnjim satima uz kavu i doručak, a uključuje edukaciju i razmjenu poslovnih znanja i ideja između polaznika te primjenu tehnika i alata Treninga izvrsnosti.
Program se sastoji od 6 modula, koji se održavaju u kontinuitetu od 6 tjedana dinamikom jednom tjedno ili jednom u dva tjedna u jutarnjim terminima.

Kontaktirajte nas za više informacija

MANAGER KAO POSLOVNI TRENER/COACH

Program “Manager kao poslovni trener – coach” je intenzivan program koji omogućava managerima svladavanja najefikasnijih tehnika i vještina coachinga te ih osposobljava za samostalno provođenje coachinga na radnom mjestu.

Ovaj program je specifičan po tome što u relativno kratkom razdoblju omogućava managerima uvođenje procesa coachinga kroz razgovor u okviru dnevnih poslovnih aktivnosti te daje odmah vidljive rezultate.

Kontaktirajte nas za više informacija

Treninzi za razvoj tima

Treninzi za razvoj tima namijenjeni su stvaranju timske kohezije, podizanju motivacije, produktivnosti i efikasnosti članova tima i osnaživanju članova tima u nošenju sa svakodnevnim izazovima posla.

POWER TEAM TRENING

Power team trening je trening namijenjen podizanju motivacije, efikasnosti i poslovnih rezultata tima, poboljšanju suradnje između članova tima te posljedično poboljšanju organizacijske klime.
U treningu se koriste tehnike i alati Treninga izvrsnosti, timskog i grupnog coachinga kako bi u što kraćem vremenu dali željene rezultate.

Kontaktirajte nas za više informacija

POWER 2 SUCCEED

Program je namijenjen  podizanju energije, motivacije i proaktivnosti članova tima kroz gostovanje uspješnih osoba iz svijeta sporta, umjetnosti i businessa, s ciljem podizanja motivacije i morala, pozitivnog stava i odgovornosti za postizanje vrhunskih rezultata unatoč izazovima i preprekama. Ovaj team building program uključuje:

a) Održavanje motivacijskih predavanja i okruglog stola s gostima
b) Organizaciju grupnih aktivnosti
c) Organizaciju zabavnih sadržaja (večera, glazba ples)

Kontaktirajte nas za više informacija

ANTI STRES TEAM BUILDING

Antistress Team building je tematski team building trening namijenjen osnaživanju članova tima u nošenju sa svakodnevnim izazovima posla te razvoju timske kohezije u pozitivnom okruženju.

Kontaktirajte nas za više informacija

Naši klijenti i partneri