Regionalna menadžerica o svom putu na New Code Leadership in-house akademiji

Zanima vas in-house leadership edukacija i niste sigurni koju biste odabrali? Želite osposobiti Vaše ljude za suvremeno vođenje novog doba i izgraditi kvalitetan tim? Pročitajte iskustvo naše polaznice, regionalne menadžerice multinacionalne kompanije, i odlučite je li New Code Leadership edukacija za vašu kompaniju:

 

Što vas je potaknulo da svom timu pružite New Code Leadership in-house edukaciju i odlučite se baš za Partus akademiju?

Vodim timove unutar SEE regije i shvatila sam koliko su različiti i s obzirom na to trebaju različite stvari, od komunikacije, preko rješavanja konflikata, do asertivnosti. S obzirom da sam i sama išla na New Code Leadership & coaching akademiju u Partusu, znala sam na koju kvalitetu mogu računati, kao i na prilagodbu klijentovim potrebama. Mogu samo reći da su moji timovi osvijestili svoje probleme, preuzeli odgovornost za njih i krenuli ih rješavati, a ja sam osvijestila kakvog vođu trebaju i koji su moji prostori za napredak.

Koje konkretne teme, tehnike i alate biste izdvojili kao najvažnije?

Meni najvažnija i najzanimljivija tehnika mi je sistemski coaching. Ne biste vjerovali što sve možete saznati iz običnih kockica! – uz stručno vodstvo, naravno. Kroz tu tehniku riješili smo puno timskih problema kroz jasan pregled koji član tima zauzima koje mjesto u našem sustavu, kao i koje snage unutar tima možemo iskoristiti. Nekako smo znali to i prije, ali sad je sve puno opipljivije i jasnije.

Odličan alat su i meta pitanja pomoću kojih su naučili jedni druge coachati. To se pokazalo iznimno važnim jer sad manje zovu mene da riješim problem, jer ga riješe sami. Genijalna tehnika!

Kome biste preporučili New Code Leadership in – house akademiju?

Preporučila bih svim menadžerima koji vode timove i žele ulagati u njih. Danas je teže nego ikada zadržati dobrog radnika i edukacije poput ove mogu pomoći u tome jer znanja koja dobiju mogu im pomoći u privatnom i profesionalnom životu. Također, preporučila bih cjelokupni program vaše interne New Code Leadership & coaching akademije samim menadžerima kako bi “ispeglali” svoje menadžerske vještine do kraja!

Više o New Code Leadership in-house treninzima pročitajte OVDJE.