Jasna Rilović | Partus Akademija
Jasna Rilović

Jasna Rilović

Jasna Rilović, konzultantica za razvoj i upravljanje ljudskim resursima, provela je više od 15 godina na rukovodećim pozicijama na raznim tržištima: farmaceutske, automobilske, proizvodne i IT industrije u više od 18 zemalja.

Na većini svojih radnih mjesta gradila je odjel ljudskih resursa od samog početka te je upoznata sa svim aspektima razvoja ljudskih potencijala : od radnog prava, planiranja ljudskih resursa, opisa radnih mjesta, implementacije praćenja radne učinkovitosti, izrada plana edukacija i razvoja zaposlenika, stvaranja mapa nasljeđivanja i razvijanja nasljednika, politika nagrađivanja i dr.

Uz bazičnu edukaciju iz socijalne pedagogije, posjeduje znanja iz financija, prodaje i samostalnog poduzetništva te već pet godina vodi i svoju firmu Human Capital d.o.o. koja pruža konzultantske usluge u području ljudskih resursa mnogim stranim i domaćim kompanijama.

Njezina specijalnost je uvođenje svih alata za razvoj ljudskih resursa od samog početka do kraja uz razvoj internih resursa za daljnji nastavak kvalitetnog vođenja ljudi.

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite