Ksenija Genc Novak | Partus Akademija
Ksenija Genc Novak

Ksenija Genc Novak

stručna suradnica, konzultant & coach

Ksenija je diplomirala financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (1986.), a MBA je zvršila na poslovnoj školi Cotrugli (2013.). Više od 20 godina radila je u multinacionalnoj kompaniji OLYMPUS Hrvatska u segmentu B2C, elektronike široke potrošnje (do 2013.). U svojoj bogatoj poslovnoj karijeri radila je za desetak kompanija baveći se prodajnim i marketinškim menadžmentom, a prije svega vođenjem multinacionalnih i multikulturalnih timova na isto takvim tržištima. Razvijajući i odgajajući, kako svoje, tako i timove ključnih kupaca tijekom suradnje, savjetovanja, mentoringa i treninga, susrela se već prije 15 godina sa praksom internog i eksternog coachinga koju je dalje razvijala kroz inovativne NLP tehnike u Partus leadership akademiji gdje je stekla certifikate za NLP Master Practitioner i Business Coacha.

Ništa je ne usrećuje više od pomaganja i promatranja procesa razvoja, uspjeha te radosnog ostvarivanja snova i punog potencijala njezinih klijenata koji se većinom javljaju iz prodajnog, financijskog i IT područja.

Želja joj je učiti i razviti u svim generacijama samosvijest, samorazumijevanje i samovođenje uz emocionalno i duhovno osviješteno vodstvo poznato kao Enlightened Leadership, koristeći moderne tehnike meditacije i “mindfulness-a” čije uvođenje zagovara za sve tvrtke i škole.

Članica je EMCC-a Hrvatska (European Mentoring and Couching Council).

Trenutno sudjeluje u pilot projektu Fit4Business Growth (Pametni rast d.o.o.- subvencije EU) kojim se uvode elementi coachinga u mala i srednja poduzeća, te uz ostale funkcije, kao mentor i interni coach u tvrtci gdje je stalno zaposlena (Grafik.net d.o.o., Zagreb).

Pošaljite poruku

Slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju za Vaše upite