Ana Josipović Belan

Leadership trener i business coach

Anin glavni pokretač je upravljanje promjenama, kroz osobni razvoj te razvoj timova, organizacija i procesa.

Ima preko 15 godina iskustva u vođenju ljudi i različitih projekata u financijskoj industriji, u korporativnom i institucionalnom sektoru, u području investicijskih i mirovinskih fondova, prodaji, marketingu i strategiji i razvoju proizvoda i poslovanja. Usporedo s karijerom u korporativnom i institucionalnom sektoru razvijala je kompetencije iz područja vještina vođenja, osobnog i organizacijskog razvoja te coachinga.

Ana je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Organizacija i management. Završila je i poslijediplomski specijalistički studij iz bankarstva i poduzetništva New Europe Master in Banking and Entrepreneurship u Trevisu, Italija the Money and Banking executive program na London School of Economics and Political Science.

Završila je edukacije i stekla certifikate New Code Leadership Coach-a, grupnog i timskog coacha, Executive Coach-a pri Academy of Executive Coaching iz Londona, majstora neurolingvističkog programiranja, te završila brojne druge edukacije i treninge. Akreditirani je EMCC Global EIA Practitioner Mentor i Coach (European Mentoring and Coaching Council)

Od 2022. godine prestaje s radom u korporativnom financijskom sektoru te profesionalni fokus usmjerava na organizacije i pojedince, kako bi im pomogla u otkrivanju i ispunjavanju njihovih poslovnih i osobnih potencijala i ciljeva.

U slobodno vrijeme rado boravi u prirodi, a vještine coachinga vježba na mužu, djeci i psu Zenu.