Iva Brčić

trenerica u procesu certifikacije za međunarodnog trenera Nenasilne komunikacije

Iva Brčić, mag.soc./phil. (trenerica u procesu certifikacije za međunarodnog trenera Nenasilne komunikacije)

2006. godine završila je studij sociologije i filozofije na Fakultetu hrvatskih studija. Međutim, to nije bio kraj njene edukacije, već samo njezin početak.

2013. godine pohađa edukaciju koju provodi The Happiest Baby Association u Los Angelesu koju je razvio pedijatar dr. Harvey Karp. Time postaje prva i jedina Happiest baby trenerica u Hrvatskoj.

2019. godine u sklopu poliklinike Kocijan i Instituta D.O.M. u Zagrebu pohađa edukaciju za Trenera Terapijskih tehnika za djecu i mlade.

2020. godine u sklopu Centra Madrugada iz Splita pohađa edukaciju Rad s asocijativnim kartama.

2021. godine upisuje edukaciju za Trenera Nenasilne komunikacije koju provodi The Center for Nonviolent Communication u New Yorku.

Prije 9 godina pokrenula je udrugu Najsretnija beba Hrvatska.

Kroz 9 godina vodila je 15 projekata usmjerenih na pomoći i podršci odraslima i djeci. Uspješno je vodila i EU projekt SpPRETNI RODITELJI – SRETNO DIJETE kroz koji su educirali polaznike kako se nositi s kriznim situacijama.

Osmislila je i pokrenula razne edukacije vezane za komunikaciju i osobni rast i razvoj koje se temelje na holističkom pristupu jer je uvidjela da se najbolji rezultati postižu povezivanjem uma, duha i tijela.

Postala je dio tima udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i Centra za Nenasilnu komunikaciju Hrvatska.

Surađuje s Učiteljskim fakultetom, Dramskom akademijom, vrtićima i školama gdje održava predavanja na temu komunikacije i odgoja.

Već godinama piše za portale Žena.hr, Wishmama, Generacija.hr, Roditelji.hr i medijskapismenost.hr (o roditeljstvu i osobnom razvoju).

Sudjelovala je na raznim konferencijama, a od 2017. godine sudjeluje u organizaciji konferencije Mame&Klinci.