Jelena Janković

Stručna suradnica & trenerica

Jelena je završila dodiplomski studij ekonomije i menadžmenta te diplomski studij smjera Upravljanje ljudskim potencijalima. Svoje znanje i vještine iz područja psihologije dodatno je razvila te kontinuirano razvija kroz brojne dodatne edukacije različitih psiholoških pravaca; završila je 3 godine edukacije Transakcijske analize – psihoterapijski smjer te godinu dana Transakcijske analize edukacijskog usmjerenja. Jelena je certificirani poslovni trener, NLP praktičar i Business Coach, a trenutno pohađa NLP majstorski program.
Jelena radi u Partusu kao vanjski suradnik – coach i terapeut te je autorica brojnih tekstova iz područja osobnog i profesionalnog rasta i razvoja i razvoja karijere.

U radu s klijentima kombinira znanja i tehnike iz više područja psihologije te uz pažljivo osluškivanje i praćenje, klijenta usmjerava da prepozna svoje snage, resurse, riješi dvojbe te pronađe put ka uspjehu.

Svoje radno iskustvo stekla je u području ljudskih potencijala, selekcije, savjetovanja, edukacije i razvoja ljudi te radi u privatnoj visokoobrazovnoj instituciji u području razvoja karijere. Kreirala je i izvodi nekoliko edukacijskih programa iz područja ljudskih potencijala i osobnog rasta i razvoja: Regrutacija i selekcija, Upravljanje emocijama i Informacijski sustavi u upravljanju ljudskim potencijalima.