Ksenija Genc Novak

EMCC Global Accredited Coach / Mentor / Consultant Leadership Development, Executive and Career Coaching

Ksenija je akreditirani coach i mentor i savjetnica za razvoj lidera.

Tri desetljeća iskustva u vođenju ljudi, prodajnih i multinacionalnih timova razvilo je njezinu strast za poticanjem osobnog razvoja kao osobnog liderstva. Ističe i pomaže razvoj samosvijesti, samorazumijevanja i samovođenja kao polazište za razvoj  emocionalne i duhovne inteligencije te osviješteno vodstvo poznato kao „Enlightened Leadership“. Primjenjuje coaching tehnike koje uključuju inovativni NLP, mindfulness i meditaciju.

Coaching tehnike je razvijala i certificirala učeći inovativne NLP tehnike u Partus Leadership akademiji gdje je stekla certifikate za NLP Master Practitioner i Business Coacha i New Code Leadership – Group and Team Coacha. Posebno ističe certifikat CMI – Professional Team Coacha kojeg je položila kod prof. Davida Clutterbucka, a Master class za coaching superviziju kod prof. Michela Morala, svjetskih autoriteta za coaching i mentoring.

Akreditirani je EMCC Global EIA Senior Practitioner Mentor i Coach (European Mentoring and Coaching Council) sa stalnom supervizijom. Svoj daljnji razvoj i učenje nastavlja kroz kontinuirane višegodišnje edukacije i najveće svjetske autoritete u business i executive coachingu putem platforme WBECS te kroz brojne specijalizirane međunarodne edukacije, seminare, konferencije, radionice, panele i stručne rasprave.

Uspjeh u razvoju liderskih vještina te ostvarivanje snova i punog potencijala njezinih klijenata je ono što je najviše raduje i ispunjava jer njihov uspjeh je i njezin uspjeh. Jednostavno rečeno, Ksenija voli ljude.

Kao članica Baze žena Hrvatske udruge poslodavaca podržava i pomaže projekte uvođenja mentorstva za žene promovirajući razvoj poslovnih vještina neophodnih na liderskim pozicijama te osobito na vodećim pozicijama u upravama privatnih i državnih tvrtki. Članica je uprave i volonterka EMCC Hrvatska.

Ksenija je diplomirala financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu , a Executive MBA je završila na poslovnoj školi Cotrugli. U svojoj bogatoj poslovnoj karijeri radila je za desetak tvrtki baveći se prodajnim i marketinškim menadžmentom, strategijom rasta i razvoja poslovanja. Kao direktorica divizije za Adriatic regiju u multinacionalnoj kompaniji uspješno je niz godina vodila multikulturalne timove.

“The only way that we can live, is if we grow. The only way that we can grow is if we change. The only way that we can change is if we learn.”