HR je onaj koji potiče “growth mindset” zaposlenika i kompanije

Dio ste HR tima i radite na razvoju zaposlenika? Dobri ste u komunikaciji i želite unaprijediti svoje vještine? Pročitajte kako je naša polaznica, HR business partnerica, otkrila prednosti New Code Leadership & coaching akademije za sebe i vođenje svog tima:

New Code Leadership & coaching akademija jedan je od najtraženijih programa koji pohađaju stručnjaci ljudskih resursa. Koja je bila Vaša motivacija za upisom programa?

Mislim da imam dobar osjećaj za ljude i vrlo lako uspostavljam komunikaciju, odnosno dolazim do rapora. Međutim, najviše me motiviralo što sam htjela postati u tome još bolja, kako u privatnom, tako i u profesionalnom životu. Radim u IT kompaniji i vrlo često dođe do lošijeg sporazumijevanja između industrije i odjela ljudskih resursa, međutim nakon NCL akademije uspjevam vrlo lako premostiti te prepreke.

Koje ste najvažnije tehnike i alati dobili za sebe?

Najvažnije tehnike su mi “perceptivne pozicije” i “herojsko putovanje”. Kroz herojsko putovanje sam shvatila kako je svatko od nas heroj na svom životnom putu, te kako je važno suočiti se sa svojim prednostima i manama, ili kako smo ih tamo nazvali “demonima” jer bez toga nema napretka. Najveća važnost druge tehnike je “staviti se u cipele druge osobe” i podsjetilo me koliko je to važno za dobre odnose.

Kako vidite primjenu navedenih tehnika u poslu?

Veliki sam pobornik otvorenog uma i načina razmišljanja, a to želim prenijeti na tim s kojim surađujem. Smatram da sada znam točno kako to i postići. Za mene je moj glavni posao potaknuti “growth mindset” mog tima i kompanije, a nakon cijele ove akademije, pogotovo coachinga, nema stajanja.

I za kraj, kome biste preporučili New Code Leadership & coaching akademiju?

Preporučila bih ju svakome tko radi s ljudima, bio on unutar ljudskih resursa ili šire.

 

Više o New Code Leadership & coaching akademiji pročitajte OVDJE.